al se uživa......ja posle dve takve boce nebih mogao videti koliko je sati na sinnovcu.....uz dužno poštovanje prema fabrici.........
al se uživa......ja posle dve takve boce nebih mogao videti koliko je sati na sinnovcu.....uz dužno poštovanje prema fabrici.........
LEMI
zma - svaka ti cast! I Orient je prelep ali ovaj Sinnovac je bas fantastican ! Svakako - kolekcija za respect
No time to lose
Postovanje!!!
Evo jedan lep sat! Штурманские Океан ВМФ! Kalibar 3133, deklarisanih 48 sati autonomije od jednog navijanja, 38mm diametar, 23 rubina, nerdjauci celik. Hronograf funkcija radi standardno, unutrasnji prsten se pokrece krunicom koja stoji na broju 9. Takodje standardno za ove satove.
Kajs je kozni Rios, plave boje od 20mm i bas mu ide!
Nema jos mnogo da se kaze o ovom satu, sve je davno poznato i priznato! Osim toga da je stvarno izuzetno lep. Cifer je kombinacija osnovne sive i plave boje sto govori o prinadleznosti Morskoj Floti Ruske Federacije danas i SSSR u proslosti. Evo jos malo fotografija...
Ovim satom zatvaram svoju kolekciju sovjetsko-ruskih satova koju sam hteo da skupim. Uskoro cu postaviti celu kolekciju!
Pozdrav!
Odlican sat, svaka cast, neka te dugo i u zdravlju sluzi.
Prelep sat,stvarno lep...
next year at this time I'll be a millionaire
Ух што ти је ОКЕАН прави ЛЕПОТАН !ВР!!!
Svaka cast Zeljko
Po meni jedan od lepsih satova sa tim mehanizmom.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jako lep sat
Hvala gospodo! Sat je uzivo prelep!
Bookmarks sajtovi