Ma koji kais moze da mu lose stoji...
Ma koji kais moze da mu lose stoji...
next year at this time I'll be a millionaire
Postovanje! Jos jedan primerak iz kolekcije, Poljet Strela 3133! Ovaj sat svi znaju, mogu samo da dodam, idealan sat za sve prilike!!! Evo malo fotografija:
Nerdjajuci celik, 39mm, provereni mehanizam 3133...
U kompletu ide lepa kutija i pored osnovnog crnog, koznog kajsa sa natispm, strela, jos 3 Rios kajsa raznih boja...
Precnik ovog sata je za za zgobove mojih ruku idealan, cifer je tradiciono za Strelu informativan i ja se obicno zbunim kada merim rastojanje od munje do groma ili od munje do centra mecave...
Kao sto sam gore naveo, sat za sve prilike, meni jako lep i dosta kvalitetan. Evo jos malo fotografija i to bi bilo to o mojoj Streli 3133...
P.S. U kompletu je i krpica za ciscenje, na njoj lezi sat i pismo od prodavca..
Poslednja ispravka: zma (29.12.2012. u 21:47) Razlog: greske u pisanju
Čestitam sat fantastično izgleda!
Prelep sat, provereni mehanizam... čestitam!
Odlican
To mi je jedan od omiljenih satova.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
bravo Zma što znauh što je lepa STRELA,lepota njena me pogodi kao grom u sred čelai to iz vedra neba,još je moje oko gleda ali ne zato što mi treba,mislim imam ja čuke sve od reda,ali ako nekad rešiš da se kao poklon nekom preda,evo,tu sam,čekam da bude moja i da je nikom ne dam!super je čuka i vel pozz svima!
ZMA..........UBIJAŠ NAS POLAKO.............
LEMI
Ali sigurno
Lepo uputstvo
Poslednja ispravka: anbeast (29.12.2012. u 22:51)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
To se zove "dobra kupovina"
Cestitke ZMA, oficer je pravi.
Tek na uputstvu razaznah broj u seriji, preterase ga. Bolje da stave new 1000 pa iz pocetka jer bi bolje pokazalo interesovanje za taj sat i jurnjavu koja nastala za njim. Her Julian svakako nema veze sa tim jer njegova poslovnost i korektnost je i sada vrlo vidljiva.
Uzivaj.
Bookmarks sajtovi