Ljudi, kad vi spavate?! Moj majstor kaze do 50m..Nisam i necu proveravati!
Ljudi, kad vi spavate?! Moj majstor kaze do 50m..Nisam i necu proveravati!
Mali kviz!!! Spremam sat za veliki servis. Koji je sat u pitanju? Ko prvi pogodi, dobija NATO kajs! Pravila:
- odgovore primam iskljucivo u nedelju u intervalu izmedju 19.00 i 19.30 na PM.
- nikome ne pomazem i ne dajem sugestije!
Ako sam promasio mesto za pisanje, premestite me!
Postovanje!
Postovanje!
Evo jos nekih primeraka! Stara Sicura! Nemam pojma koliko ima godina ali dobro izgleda! Ide na sredjivanje cim nadjem kod koga! ako neko moze u SRB da je uradi, javljjte! Odmah saljem!
sirina je 37mm, izgleda da nije nerdjajuci celik. Cifer je lep, plav, sa kvadraticima umesto cifara. Smek proslih vremena satu daje natpis, automatic na levoj strani cifera. Datum sa danom je na klasicnom mestu, na kvadraticu br. 3..za sada toliko!
Pozdrav!
Zanimljiva Sicura
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dr.Iggy sa foruma sigurno može da sredi sat,najbolje da ga kontaktirate porukom.Pozdrav!
zma - sjajna prinova, bas odlicno izgleda!
No time to lose
Lepo parce prohujalih vremena. Da, doktor je cuveni restaurator ovdasnji
U vezi kviza: veliki servis ka ono: svi kaisevi, ulje, filteri ili restauracija? Mislim da se moje pitanje moze smatrati razjasnjavanjem propozicija, pre nego sugestija...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Evo jos jednog primerka za sredjivanje! Treba mu mali facelifitng, mehanizam dobro kucka! Stavio sam namerno ovaj par zajedno, lepo izgledaju.
Mislim na ovaj sa desne strane, Штурманские! Trebalo bi da se restaurira cifer, ocisti staklo ili promeni. Kuciste je u dobrom stanju, mehanizam je sasvim OK. Nema sta da pisem o njemu. Jedino, ne znam sta mu ovaj grb znaci?
Postovani casoholicari!
NATO kajs u boji i velicini koji zeli je osvojio svima poznati, Krstin! On je pogodio da je rec o vintaznoj Streli! Cestitam a mozete i vi da cestitate!
Bookmarks sajtovi