Eterna....
Eterna....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
vrhunski sat, zaista...!
jole777 kaže:
Pa, ako gledamo realno, nije bas vrhunski, visoko kvalitetan da, ali vrhunski ne. Pre svega zbog modularnog chrono mehanizma. Ali i pored toga, obrada mehanizma je sasvim korektna, a sam model je visoko cenjen kod watch zavisnika
Bela verzija je mozda jos lepsa.....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
eh, surovi realisto, pusti me da uzivam...
ok, slazem se, masina mozda nije bas vrhunska (mada mi se cini da su i tu procene cesto, i u velikoj meri, stvar konvencije, da tako kazem), ali dizajn jeste, bar sto se mene tice...!
mrtva trka izmedju bele i crne verzije, ali mi je crna ipak za nijansu lepsa, cini mi se da vise odgovara retro stilu.
jole777 kaže:
^
Bas to.
U ovom slicaju, radi se o standardnom 2892 na koji je nakacen chronograph modul. Chrono modul je u sendvicu izmedju 2892 sa donje strane i brojcanika sa gornje.
dodatak: u slucaju ove Eterne situacija je sledeca, 2892 + chrono modul = 2894
Poslednja ispravka: d1d (31.1.2012. u 2:05)
off
iz ove jednacine:
2892 + chrono modul = 2894
jasno je da je:
chrono modul = 2894 - 2892 = 2
dakle, vidimo da chrono modul nema neku narocitu vrednost.
mozda su mu zato dodali onih 16 rubina?
jole777 kaže:
OFF se nastavlja
Vidis, nisam nikad tako racunao ali kad se malo razmisli, ima logike.
Mislim da su svesni ovi iz Dubois-Dépraz-a koliko im vrede moduli, valjda ih zato i oznacavaju sa DD2002, DD2020....
Sve se vrti oko te famozne "2-ke".
16 rubina? I to nista ne valja, sve sama sintetika!
Kud sam ga kupio
Poslednja ispravka: d1d (31.1.2012. u 11:38)
off
ma da, sve sama plastika... udaj ti to dok jos mozes... evo, ja cu se zrtvovati i uzeti ga...
jole777 kaže:
Među komentarima na tjubu sam pročitao da niko ne popravlja taj mehanizam u slučaju kvara te da mora da se šalje u Etu, da li je to istina? To mu je navedeno kao najveća mana.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi