Pa tu se lome koplja koji je bolji mehanizam. Ja bih rekao da je 9R65 moderniji mehanizam, ali je 9S85 pravi mehanizam za GS. Mozda kada se kupuje prvi GS treba kupiti sa 9S85, a posle sa Spring Drive. O kako je lepo mastati po nekada
Pa tu se lome koplja koji je bolji mehanizam. Ja bih rekao da je 9R65 moderniji mehanizam, ali je 9S85 pravi mehanizam za GS. Mozda kada se kupuje prvi GS treba kupiti sa 9S85, a posle sa Spring Drive. O kako je lepo mastati po nekada
Mislim da je hteo da kaze a kamoli na forumu.kolko ja znam nema jos niko
Hmmm... u mom slučaju je to više problem , nego lepo. Uspevam da skupim koncentraciju samo za posao i radno vreme. Svaki sekund van posla, meni preleću ciferi, modeli, narukvice, mehanizmi pred očima, gde i u snu nemam mira. Moraću malo da "oladim" , jer je cela ova priča kod mene mnogo uzela maha.
Šta reći o predstavljenom satu, kada je tolarbo stvarno pogodio svaku reč i to dobro upakovao u post... ne verovatna lepota klasike japanskog urarstva.
tolarbo , ajd` još jednom pročitaj Vladanov post... maaaalkice sam ga edit...
Poslednja ispravka: backarelli (6.9.2012. u 17:35)
...da moj drugar Zmajković nije u toliko u swiss filmu, možda bi GS i video uživo, ovako mi ostaje samo da se nadam Vladanovoj odluci ! Prilog 35005
Vlado, sta da se kaze...
Da nisam tvrdo odlucio da se borim protiv ovog poroka i da imam viska 3-4 hiljadarke, kraj ni jednog Rolexa, Omege ili Breitlinga ne bih ni zastao na putu ka ovom satu...
Da neko moze da uslika moje mokre snove pojavila bi se fotka nekog GS-a (i Dzesike Albe, ali to je prica za druge forume).
Jedino pitanje (osim cijene) je servis i garancija. Koliko ja znam, Seiko je tek nedavno poceo da siri GS i SD seriju u ostakak svijeta i cini mi se da bi najblizi ovlasteni distribuer/serviser bio u Becu, makar sam ih ja tek tamo vidio.
Opet, ne znam... toliki novac...
Servis je veliki problem jer sat šalju u Japan. Mada,sat se vrati za 1mj. naravno u njihovu radnju. Znači,put je: Srbija-Austrija-Japan-Austrija-Srbija !
Majko, kako to "prvosvjetskoratski" zvuci...
Da li neko zna koliko kosta ovaj Seiko?
SBGH019 | Grand Seiko | SEIKO WATCH CORPORATION
Bookmarks sajtovi