Prelepi Grand Seiko Hi-Beat sa izvanrednim 9S85 mehanizmom.
Uživajte...
Prelepi Grand Seiko Hi-Beat sa izvanrednim 9S85 mehanizmom.
Uživajte...
E to se zove sat. Jednostavne linije, kvalitetno kuciste, izvanredan mehanizam, e to je sat! Sve je uklopljeno i srazmera je idealna, od oblika i velicine kazaljki do spoljnih linija kucista, bukvalno nista na ovom satu ne strci. A sekundara klizi, upravo kao sto i vreme tece tj klizi..
Svaka čast tolarbo na opisu, upravo su to razlozi zbog kojih u poslednje vreme ne mogu da izbijem Grand Seiko iz glave.
Jednostavan i elegantan dizajn ukomponovan sa odličnim mehanizmom je PUN POGODAK!
Vlado znaci da ocekujemo prvi GS na forumu
Ako i za mesec dana budem intezivno razmišljao o tom satu, onda će to biti najverovatniji scenario.
GS bi možda bio prvi i u zemlji a ne na forumu.
pa ako bi bio prvi u zemlji.onda ne cekaj.sat te zsluzuje,ili ti njega svejedno.a ja,ja cu da mastam.smrk,smrk.
Auuu... KAKAV sat... Meni se još više sviđa model sa belim ciferom (SBGH001).
Upravo naleteh na jedan sjajni "sveži" uporedni test GS SBGH001 i Omege Aqua Terra. Ukoliko nije zabranjeno linkovanje ka drugim forumima, evo i linka As good as it gets: Grand Seiko 9S85 versus Omega AT 8500
Vladane kad već uzimate "Grand Seiko" neka bude sa "Spring Drive" mehanizmom. Kad je bal nek je sa muzikom!
Recimo: 9R65
SBGA003 | Grand Seiko | SEIKO WATCH CORPORATION
Ima ga još u dve varijante 001; 011! Pozdrav.
Mišić M.
Bookmarks sajtovi