Svaka cast na lepoj recenziji,i stvarno je lep sat
Svaka cast na lepoj recenziji,i stvarno je lep sat
next year at this time I'll be a millionaire
Vladane svaka cast za recenziju,majstorski odradjeno.Prelep sat.
Hvala puno na pozitivnim komentarima.
Naravno ima mesta za poboljšanje, možda bolje osvetljenje i kvalitetnija kamera, i naravno da izbacim one poštapalice tipa "aaa..., aaaa...."
Svaka čast na opisu sata . Profesionalno . Sviđa mi se sat, sviđa mi se plavo osvetljenje i činjenica da markeri i brojevi na rotirajućem prstenu svetle. Nekome se oblik kazaljki dopada nekome su neverovatno ružne. Ja sam bio ravnodušan prema njima ali moram reći da mi se sa protokom vremena sve više dopadaju. U svakom slučaju su orginalne. Inače Tudor Submariner-i imaju i ozbiljnu, višedecenijsku , vojnu istoriju i dokazani su kao kvalitetni i izdržljivi satovi. Imam specifičan odnos prema satovima čija je cena nalik ceni ovog sata ali kada bi mi recimo neko poklonio ovaj sat nosio bih ga sa uživanjem.
Još jednom svaka čast na opisu.
Ja da imam para , nebi mi bilo zao da dam za ovaj sat Kazaljke su i meni jako cudne, ali sto ih vise gledam sve mi se vise svidjaju, ali narukvica i luminacija su me je skroz kupile
Ne sikiraj! Ide to u rok službe!Vladan Stevanovic:95481 kaže:
A i nisi profer pa da ti gledamo dlaku u jajetu!
Vlado, svaka čast na recenziji, ali imam jedno pitanje vezano za sat...(ko o cemu ja o detaljima završne obrade). Da li je moguce da se minutni markeri na koroni i na ovom unutrasnjem prstenu toliko ne poklapaju? Ja ovo satu od 3000e ne bih oprostio... Ili je to samo na snimku tako izgleda?
Ove, tj slične produžetke narukvica sam viđao i kod mnogo jeftinijih satova, dok iskreno, za ovu automatsku regulaciju mislim da je više marketingški trik nego sto zaista ima upotrebnu vrednost...
highlight mi je kopča i lume, sat izgleda vrhunski.
Sat je bruka ,sva cast za recenziju,ne znam kako mi je ovo promaklo
Jedan od najboljih i najelokventnijih reviewa koje sam slusao. Svaka cast i jedva cekam nove
Bookmarks sajtovi