Deo postavke Muzeja Vojvodine na sajmu Sjaj:
Nešto više o učešću Muzeja Vojvodine na sajmu: Satovi i nakit iz kolekcija Muzeja Vojvodine
Poslednja ispravka: Vladan Stevanovic (28.9.2009. u 23:22)
Usao sam na ona glavna vrata, gde je i biletarnica i sve je bilo pusto. Nikog nije bilo da prodaje karte. Tetkica mi samo rekla da nedeljom rade do 1.
Mozda standovi nisu bili na samom ulazu? Valjda cu biti bolje srece sledeci put
p.s. Da mi put ne bude uzaludan pobrinuo se kuvar kafanice Sokace
hvala shmizli na ovih par slika starih satova a i na ostatku slika
Kja se tiče pada zainteresiranosti izlagača na ovakvim sajmovima jedini je razlog neisplativos. Iternet je učinio svoje, sve se više-maje odvija preko njega.Izlagači sve manje novosti mogu pokazati na sajmu kao i pronaći nove poslovne partnere.Eventualno sajam postaje mjesto gdje se mogu jednom godišnje svi okupiti i popiti koju.Obični kupci se možda odluče za kupnju ako se ponudi neki posebni popust obično 20% ili više. Na takve sajmove obično dolaze samo zaljubljenici , koji njihov prijatelj i rijetko još tko.
Nedavno sam bio na zagrebačkom jesenkom sajmu koji je sa širinom ponude trebao biti veći ali se nažalot ni imalo kaj vidit ,cjeli sajam sam obišal za sat vremena i da nisam srel par poznatih ljudi obišal bi ga i brže.Sva reća da je ulaz bil besplatan jer ni vredilo ni tolko.
Iako nisam posetio sajam, smatram da je, bez obzira na krizu (svetsku ili domaću), mogao i imao potencijala da bude jedna lepa manifestacija u Novom Sadu. Zaista je šteta što je na sajmu učestvovao izuzetno mali broj izlagača, a obzirom, kako je i sama Shmizla rekla, na slabu medijsku kampanju, verujem da je i broj posetilaca bio daleko manji od očekivanog. Ja se iskreno nadam da će se do sledeće godine ipak nešto promeniti, kako u organizaciji i medijskoj kampanji tako i kada je reč o broju izlagača i da sam sajam neće postati još jedan neuspeli projekat.
Ono što mogu dodatno da zamerim jeste činjenica da pojedini izlagači nisu ispoštovali posetioce i krenuli su da se pakuju daleko pre samog zvaničnog završetka sajma!
Shmizli i Vladanu hvala što su bar donekle uspeli sa nama da podele atmosferu sa ovogodišnje izložbe zlatarstva i časovničarstva "SJAJ".
Mali offtopic
Vladane, onaj temption (ako se ne varam, a mislim da se ne varam ) je čak i onako iz daljine, prelep sat i nešto što jednostavno privlači pažnju i nemoguće je da ne ostane primećen na ruci!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Hvala Dragane, moram da kazem da sam prezadovoljan satom koji isprva nisam ni primetio u oglasima i koji je na slikama izgledao prilicno ruzno. Kada sam ga video uzivo prosto sam se odusevio i kupio ga bez previse razmisljanja. Zanimljivo je da od kada sam ga kupio na ruci mi provodi 90% vremena, a onih 10% uglavnom zauzima Orient. Hamilton je prilicno usamljen od tada...
Pozdrav,
V.S.
Svidaju mi se veoma ove slike.
Bookmarks sajtovi