Mare , pa kako se to gadja sa sajmom (mislim datumski) , kad se sajam održava od od 25. aprila do 02. maja 2013. godine ...
Ja sam skoro siguran da ću ići, bez obzira na cenu ulaznice ...
Mare , pa kako se to gadja sa sajmom (mislim datumski) , kad se sajam održava od od 25. aprila do 02. maja 2013. godine ...
Ja sam skoro siguran da ću ići, bez obzira na cenu ulaznice ...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Od decembra pocinju letovi, pa ce biti neki let i u tom periodu.
Pogledaj ovde koji te datum zanima.
http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/Search
Poslednja ispravka: RUS (14.12.2012. u 22:38)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Nisam pogledao... oću da idem sa starcem (Fordom) ! To je za mene doživljaj, još ako se zabode lepo vreme , iiihhhhhh....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Hvala! Super info za sve zainteresovane za posetu sajma!
dobra je ideja o grupnom odlasku, mislim da bi trebalo da postavite anketu i da ''ispitate trziste'', mi ekonomisti bismo tako rekli, znali biste da li ce poci 30 ili manje/vise ljudi, mislim da bi svako pamtio taj dogadjaj mozda pre svega zbog druzenja, do kraja zivota, a ubedjen da bi organizovanje takvog dogadjaja ucvrstilo ili jos vise ojacalo kredibilitet ovog foruma...elem imam jedno pitanje u vezi sa sajmovima satova, da li se odobrava popust za satove kao na sajmovima automobila ?
BASELWORLD 2013 - TV spot
TV reklama koja promoviše predstojeći Baselworld 2013. Emitovaće se na BBC World News-u, kanalu koji je zvanični TV Partner Baselworld-a. U naredna dva meseca, ovaj TV spot će biti prikazivan tri puta dnevno.
da se ne otvara nova tema...
Rado D-Star Rattrapante
Poslednja ispravka: milan zmaj (8.3.2013. u 8:40)
next year at this time I'll be a millionaire
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Uh što je lep ORIS!VR
Evo ga jos jedan....
Girard-Perregaux Bi-Axial Tourbillon in DLC Titanium
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi