Meni bas dobro izgleda! Zapazila sam i crveni step sa unutrasnje strane kaisa. Odlican detalj...
Evo i treci video teaser Omege.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Upečatljiv sat. Šta drugo čovek da kaže.
I Omega je predstavila nove modele.
Neke od njih smo vec imali prilike da vidimo, a neke ne.
Omega Constellation 1952
Omega Seamaster Aqua Terra
Omega Seamaster Aqua Terra Annual Calendar
Omega Seamaster Aqua Terra Chronograph GMT
Omega Seamaster Aqua Terra > 15`000 Gauss
Omega Seamaster Diver 300m
Omega Seamaster Planet Ocean GMT
Omega Seamaster Bullhead 1969
Omega Speedmaster `57
Omega Speedmaster Dark Side of the Moon
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ova Aqua terra 15000 gauss predobro izgleda ali je vjerovatno i skupa, bas sam prije neki dan raspitivao za cijene Omege Aqua terra i dobio sam odgovor od neke radnje iz Austrije (pitao sam tamo jer imam nekog druga koji studira) da je cijena nove Omege Aqua terra skoro 5000e sa njihovim porezom. Za tako nesto morat cu plovit jos koju godinu.
Evo nekoliko noviteta od strane Pateka za sajam u Bazelu:
Calatrava Ref. 5227- novitet je ovaj izvandredni dupli poklopac koji stiti mehanizam. Izradjen je tako tanko i diskretno da se uzivo jedva primjecuje. (nisam ja vidio ali sam procitao)
Evo nekoliko slika
Ref. 5207 Annual Calendar sada je dostupan u verziji od rozog zlata sa bijelim ili crnim ciferom
Ref. 5960 Annual Calendar Chronograph- novi model dosta slican starom samo je cifer crne boje
Novi Ref. 5170 dolazi u verziji od bijelog zlata sa srebrnastim ciferom i Breguet brojevima
Ref. 5298 Calatrava muski sat izradjen od platine sa dijamantima na bezelu
Nautilus Chronograph Ref. 5980/1 legendarni Nautilus sa plavim ili sivim ciferom, kucistem i narukvicom od roze zlata.
Ref. 5200 Gondolo 8 Days novi model sa prikazom dana i datuma. Ovaj model posjeduje ogromnu rezervu snage od cak sedmicu dana. Kuciste je pravougaonog oblika. Sat pokrece novo razvijeni, rucno navijani mehanizam sa velikim brojem silicijumskih komponenti.
Izvor
Watch-Insider.com
Koliko volim Nautilus
Bookmarks sajtovi