Jedno pitanje (posto nigde na netu ne mogu da nadjem) gde je i kada sajam satova u Becu?
Jedno pitanje (posto nigde na netu ne mogu da nadjem) gde je i kada sajam satova u Becu?
Obično bude koliko ja znam sredinom novembra, u MuseumsQuartier. Ne znam da li će biti tako i ove godine, ali prošle je bilo tamo ako se dobro sećam.
Evo link-a: Viennatime - Die feinsten Uhren der Welt
INFO podaci (na slici):
Avaj , a ja sam u Becu od 19. novembra
No time to lose
^ Na pravom mestu, u pogresno vreme
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Super, od 15. do 19. sam u Becu . . . Vozim mojim autobusom KUD"Abrasevic" iz Panceva na neki festival . . . JEEEEE . . . IDEMO NA SAJAM VIENNATIME . . . Obecavam fotografije kada se vratim . . . ODLLICNO JOS JE I ULAZ SLOBODAN . . .
Mozes i mene slobodno.
Reci da smo baki i ja iz isturenog odelenja.
Jeste da ne sviram nista, ali mogu da prodjem kao Logisticka podrska.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
...možemo i anbista da ubacimo. On će da nosi kofer sa mojom "Dalape" dugmetarom . Hmmm , valjda mu neće padne teško, ipak je to sajam... Beč...
Victorinox - real steel with mechanical soul
Mooreee... kad te anbeast tom tvojom dugmetarom po glavi izbrojaces sve zvezde sa evropske zastave....
Nea'm pojma...u carstvujušču Vijenu - hoću drage volje, ali jeretički ću reći da bi mi sajam bio poslednja destinacija
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi