Dobar dan svima.
Nova sam ovde i nadam se da nisam puno omasila.
Naime, interesuje me ima li neko iskustva sa ovim satovima? Slucajno sam naletela na njih pre neki dan i dopalo mi se 2 modela.
Godisnjica je za mesec dana
Dobar dan svima.
Nova sam ovde i nadam se da nisam puno omasila.
Naime, interesuje me ima li neko iskustva sa ovim satovima? Slucajno sam naletela na njih pre neki dan i dopalo mi se 2 modela.
Godisnjica je za mesec dana
Nešto se ne mogu sjetiti da je neko opisivao iskustva na forumu ali,malo sam pregledao net i ne čine se da su loš brend.
Vise nisam pametna. Treba mi "zlatan", posto su mi i verenicki i burma od zutog zlata sa cirkonima.
Ubih se trazeci po netu, ali zaista nista nisam nasla o ovim satovima.
Citala sam kao gost ovaj forum i videla da ovde ima jako puno iskusnih poznavalaca satova. Pa ko ce me bolje uputiti nego vi.
Dalibore, hvala
Zita, dobrodosla na forum,....samo nam reci koliko planiras "potrositi" za sat.....odnosno koji ti je gornji cenovni prag?
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Nema na čemu.
"zlato" se s vremenom izliže(kraći period).....nije to stara 20 mikronska pozlata.
Ako hoćeš nešto sa bojom zlata, evo nekoliko predloga satova drugog proizvođača:
Casio LTP-1165N-9C
Casio LTP-1129G-7A
Casio LTP-2087G-7A
Casio SHE-3030GL-7A
Casio LTP-2087GL-5A
U pitanju je Casio, proveren proizvođač dobrih a jeftinih satova koji su svuda poznati. Ne znam koliko će ti se dopasti modeli koje sam linkovao, ali pretpostavljam da se na sajtu može naći neki koji će ti odgovarati. Iako si pitala za drugog proizvođača, ovo dajem kao predlog jer Casio zaista ume da napravi dobar sat za malo novca. Predlažem da razmotriš i neke klasične modele ili modele boje srebra, koji su mnogo izdržljiviji, a sasvim lepo mogu da se uklope uz burmu ili prsten. Moja supruga najčešće nosi sat boje srebra sa istom takvom narukvicom i sasvim joj lepo stoji.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nisam bas preveliki ljubitelj "zlacanih" satova, ali mozda da pogledas neki Seiko 5 model u toj boji.
Takodje mozes da pogledas i neki sat u celiku, a da na sebi ima zlatne detalje, i to bi moglo lepo da se uklopi. Recimo ovako nesto.
Seiko SNX995K
Seiko SNKK67K1
Dobro dosla na forum!
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo Zita, ako mozes pokaži nam koji su to modeli satova u pitanju.
Pozz i dobro nam dosla!
Bila sam ubedjena da sam otkuckala poruku, sa sve slikama. Dopada mi se Casio, ali muski model. Volim glomaznije satove.
Ovaj mi je prelep:
Casio EFR-539SG-7A
Bookmarks sajtovi