Zelim da kupim sestri sat Casio LTP-2083D-1AV? Sve sto me zanima kod ovog sata je kvaliteta i cijena sata ako moze u valuti BAM posto sam iz Republike Srpske. Unaprijed hvala.
Zelim da kupim sestri sat Casio LTP-2083D-1AV? Sve sto me zanima kod ovog sata je kvaliteta i cijena sata ako moze u valuti BAM posto sam iz Republike Srpske. Unaprijed hvala.
Na prvi pogled Casio kao Casio, ali sam na nekim sajtovima (na mnogo malo njih) nasao da je cena oko 50e, cak i manje.
Zatim nisam video ni na jednom "lokalnom" sajtu da ga ima (trazio sam ga po sifri).
Sto se kvaliteta tice procitao sam nekolicinu negativnih komentara, da mu baterija ne traje ni godinu dana, i da postoji nekih problema oko mehanizma. Koji je mehanizam u satu iskreno nemam pojma. Ali ti komentari su mi malo cudni, posto Casio za pare koje das vrati ti duplo. Ako bi isli po tim komentarima drugih ljudi koje ne znam, ne bih ti ga preporucio...
Preporucio bih ti ovaj Time Force Berić, Satovi i nakit - Galerija i prodaja satova i nakita, Novi Sad i Beograd, Srbija
poseduje ga moja sestra, i radi kao IWC..xD
Nije mu menjala bateriju 2 i po godine, ne grebe se lako, i dosta dobra zavrsna obrada...
Cena u evrima oko 70 i nesto..
Pozdrav..
Bookmarks sajtovi