Cekaj,ovo je znaci kopija?
Cekaj,ovo je znaci kopija?
Mozemo produbljivati temu oko principa ali verovatno cemo skrenuti sa teme...tako da ne bi bilo svrhe...Ocigledno niko ziv ne zna sta je kopija a sta je original u Srbiji jer su ili nestrucni ili ih boli uvo...Danas sam obisao par radnji koje prodaju satove i uverio se u to da u jednoj radnji hvale svog nabavljaca i svoju robu i ''svog'' Casio-a dok u drugoj isto to rade a pri tome kazu da u ovoj susednoj prodaju satove sumnjivog porekla,pojedine satove...TAKO DA....
Ovu radnju sto je stojan predlozio, slobodno mozes da kupis tamo.
Svi smo uzimali od njih i 100% prodaju originale.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
OK,nije to problem...ali da li mozete da mi kazete poblize kako bih mogao da proverim originalnost ovog recimo modela sto sam postavio slike...Inace,u inostranstvu vlada misljenje a i par puta se potvrdilo da dolazi skart roba...otkako mi je buraz u Orlandu svasta sam cuo i uverio se na licu mesta...Hocu da kazem,ako kupite patike u radnji za 6000 din koje se prodaju kao original sa nekakvim ''etiketama'' i onda vidite iste te patike koje su zaista original i koje kostaju CAK MANJE nego ove ''nase'',onda se zapitate ko je ovde namagarcen i kojim principima se ovde ljudi vode...
Poslednja ispravka: tezakdan (4.11.2012. u 0:00)
Sa slike ne moze niko 100% da ti garantuje.
Najbolje odnesi kod casovnicara.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bio sam,kod tri casovnicara...to pokusavam da vam kazem...Sva tri su na kraju krenula da pricaju svoju pricu o ''superiornosti'' svojih satova u radnji...A nisam mogao ni kod jednog da vidim unutrasnjost njihovog sata jer oni svoje satove ''ne otvaraju''...Otvorili su ovaj i rekli da je unutra Miyota OS10....sta god to znacilo....?!?
Miyota OS 10 je jedan od mehanizama koji se ubacuje u Casio satove.
Ja ga imam u EF-503.
Mehanizam je o.k.
EDIT-Treba li da napomenem da je moj sat original?
Poslednja ispravka: VLADAN P (4.11.2012. u 0:45)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
@tezakdan - iscitao sam temu od pocetka, ali moram da priznam da nisam razumeo na kraju sta je problem - da li ti hoces da kupis nov sat ili proveravas autenticnost sata koji vec imas, a cije si slike prilozio?
Ako je ovo prvo u pitanju, stojan ti je dao link proverene prodavnice.
Ako je drugo u pitanju - pa, ako je isti kao original, izgleda kao original, ima mehanizam kao original, onda je, valjda, original.
Inace, naravno da ti nijedan prodavac nece otvarati satove. Ko bi kupio sat koji je otvaran?
jole777 kaže:
Vidi ovako tezakdannemoj da ti kupovina sata bude veliki i tezak problemto treba da ti bude mnooogo lepa i laka stvarjedino je problem u neodlučnosti koji model kupiti što se kod mene povremeno javi,ali ti je stojan dao link sa originalnim satovima gde sam ja podosta satova pokupovao i sve je OKkupuj slobodno i budi spokojan,to ti je dobra kupovina ORIGINALNIH satova,pozz tebi i svima!
Hvala Nick,slazem se sa tobom...Zeleo bih samo da otkrijem koji tacno Miyota mehanizmi idu u EF 539D EF 547D i EF 328D...ako ne uspem da otkrijem sta sad,nije smak sveta...Koliko vidim u EF 503D ide OS10 a u EF 500D OS20...Koliko vidim na Miyota Citizen sajtu,to su male nijanse mehanizma...I da li se na onom sajtu koji sam postavio prodaju originalni satovi jer ako se prodaju onda su cene u Srbiji SKARADNE definitivno!
Bookmarks sajtovi