Evo jednog linka za prvu pomoć: E-ink Watches | Unique Watch Guide
Ne znam da li članovi ovo poseduju, ali naći će se neko da dopuni informacije.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Lepo Nešo ali SEIKO je ovo, sigurno da vredi!
Još jedno pitanje Nešo, ovaj na slici "greenview SS8001" prave kinezi i košta preko 200USD- da li je bolje kupiti njega ili novi Roamer powe 8-original?
Satovi sa E-ink displejem
P.S. Moji komentari u linkovanoj temi su pisani pre dve godine.
Možda bih sada to drugačije komentarisao
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Teško je odabrati između ova dva, tako da odabereš onaj koji ti se više sviđa, osim ukoliko ti tehničke karakteristike nisu primarne. To što se sat sklapa u Kini nije problem, jer podleže kontroli kvaliteta.
Pogledaj i Vladanov tekst sa linka, mislim da će biti sasvim OK za početak. Ako treba još nešto - tu smo.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Staticni prikaz je super ali cini mi se da ta tehnologija jos ima problema sa animacijama.
Sve u svemu, izgleda da E ink satovi osim interesantnog izgleda, za ljubitelje digitalnih satova su PUN POGODAk-ili grečim?!
Mislim da je jos uvek je rano da se kaze da su pun pogodak.
Isto kao i sa prvim Lcd satovima, tebalo im je neko vreme da prebole neke decije bolesti.
I jos uvek su dosta skupi. Pogledaj Seiko, kosta oko 1000$.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
U pravu si kolega, ipak će njima brzo pasti cena- bar ja tako mislim,ali do tada će izmisliti- ko zna šta!
Pošto ovo ide preko foruma, onda RUS-e mogu i da proširim temu ali sa drugim pitanjem:
Da li je neko kupovao SEIKO satove preko Internet Shop-a- Creation Watch.com jer preko njih mogu kupiti SEIKO SNZG15J1 za 130eur i 2 godine garancije, a SEIKO SNZG07J1 za 125eur.
Da li je neko imao iskustva sa ovakvom kupovinom?
Bookmarks sajtovi