Pazi, to nije stoper mehanizam, to lici na miyotu 82xx(ako su te dve slike od tvog sata).
Kad kazes da kazaljke rade, na sta tacno mislis???
Da li radi kao stoperica ili se kazaljke samo pomeraju pritiskom na puser?
Pazi, to nije stoper mehanizam, to lici na miyotu 82xx(ako su te dve slike od tvog sata).
Kad kazes da kazaljke rade, na sta tacno mislis???
Da li radi kao stoperica ili se kazaljke samo pomeraju pritiskom na puser?
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, slike su od mog sata...po ciframa na malim kazaljkama trebalo bi da pokazuju dan, mesec i vreme...nisam primetio da prebacuje ali pritiskom na dugmice one se pomeraju.
Mislim da mozes i sam da izvedes zakljucke iz svega recenog.
Oznaka ne odgovara tom modelu,
mehanizam nije Hronograf,
sat ne funcionise kao hronograf.
Drugari hvala vam...znaci da je Fake masina, pretpostavljao sam da nesto fali, ali ne radi se o nekoj velikoj cifri tako da nisam mnogo ostecen.Zvao sam tog ''ortaka'' i predocio mu kakva je situacija...nudi mi drugi sat u zamenu za ovaj ali prvo cu da ga slikam i postavim na ovaj forum pa tek onda uzimam...ili ne. Na koju temu da zakacim slike??Moze li ovde u nastavku?
Postavi ti ovde u nastavku, pa ako bude potrebe neko od moderatora ce je prebaciti na odgovarajuce mesto.
Edit: Za svaki slucaj, ako nisi siguran u originalnost, postavi slike u ovu temu.
Pomoć u proceni autentičnosti - da li je vaš sat original?
Poslednja ispravka: RUS (2.4.2013. u 16:03)
Možda mala napomena (dobronamerna, naravno), vezano za prethodna dva posta... da ne bi, usled zabune, došlo do papazjanije... . Mehanizam je loš kineski klon Miyote, kućište nije čelik, koliko vidim sa slike i sasvim sam siguran da sat nažalost nije Armani već kopija. EA jeste modna marka ali bar neke standarde održavaju.
Poslednja ispravka: Neša (2.4.2013. u 16:12) Razlog: tehnička korekcija
U svakom slucaju je bolji od one kineske kopije ali mislim ne bas mnogo. Ovu marku sata sam vidjao na Amazonu na onim velikim popoustima od 80-90% ja bi ih zaobisao ali sacekaj da neko od iskusnijih da svoje misljenje
U tom satu je definitivno kineski mehanizam, to se odmah vidi.
Sat nije kopija, posto taj proizvodjac postoji, samo sto su im satovi sumnjivog kvaliteta.
Poslednja ispravka: RUS (2.4.2013. u 19:16)
Taj sat ima dva mehanizma: Automatic 23 Jewels Caliber 9006D + Swiss kvarc za drugu vremensku zonu.
Samo je pitanje da li je Swiss kvarc.
Link
Bookmarks sajtovi