Sta kazes na ove Seiko Velature: SEIKO SPC071P1 i SEIKO SPC007P1 ?
Sta kazes na ove Seiko Velature: SEIKO SPC071P1 i SEIKO SPC007P1 ?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
O ukusima ne treba raspravljati, naravno. Meni se lično ne dopada. Pomenuta ETA 2824 koja pokreće ovaj sat ugrađuje se u mnoge skupocene marke satova, recimo u Rolex... Dok je na primer imaš u Steinhart-ima po ceni od 350 pa do 1000 E. Evo pogledaj možda ti se dopadne nešto. Poz.
Diver Watch - Steinhart Watches - fine exclusive timepieces
Mišić M.
ETA se ne ugradjuje u Rolex.invicta ni slucajno ne vredi 1100 eura.pretrazi internet pa ces videti posto se prodaju.
Rekao bih da u Rolex ne ide nijedna ETA.
Pogledaj predloge pa konkretno reci sta ti se dopada a sta ne, imacemo bolju ideju o tome sta dalje da trazimo.
U-Boat tesko za oko 1000e...
Poslednja ispravka: anbeast (20.12.2012. u 0:00)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Eta se ne ugrađuje u Rolex. Ugrađuje se u Tudor.
Ako ti se sviđaju veliki, upadljivi satovi pogledaj Welder i Haemmer satove. Ne znam kakvog su kvaliteta, ali je sigurno da su primetni...
ETA ne ide u Rolex.Mislim da ETA ide u Tudor koji je Rolexov mladji brat,ali nisam siguran.
Sto se tice U-Boat satova,oni imaju ogrooooman precnik.
Edit-pretece me Hadzi.
U rolex ne ide ETA. Kada govorimo o jacim klasama satova, npr IWC , ti ETA mehanizmi su toliko modifikovani poboljsani da skoro i da nisu ETA mehanizmi,bar ne u svom izvornom obliku.
Ovaj Formula 1 TAG mi se bas svidja. nesto bih u tom pogledu trazio. A satovi u-boat ? sta znate o njima ? imaju zanimljiv dizajn.
Italijanski proizvodjac.
Postavi konkretno model koji te zanima.
Inace za Invictu su izmislili satove.
Taj Tag je odlican.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi