OVAJ SAT MI SE VEOMA SVIDJA.
ZELIM DA ZNAM NESTO VISE O NJEMU.
KOJA JE CIJENA U SRBIJI , KAKVOG JE KVALITETA , OSOBINA I TAKO TO
I DA LI GA NEKO VEC POSJEDUJE I KAKVA SU ISKUSTVA ?
HVALA
OVAJ SAT MI SE VEOMA SVIDJA.
ZELIM DA ZNAM NESTO VISE O NJEMU.
KOJA JE CIJENA U SRBIJI , KAKVOG JE KVALITETA , OSOBINA I TAKO TO
I DA LI GA NEKO VEC POSJEDUJE I KAKVA SU ISKUSTVA ?
HVALA
Dobro dosao na forum.
Tesko da ga na forumu neko ima, posto vlada misljenje da Invicta satovi nisu bas najbolji.(Ovo je ujedno i moje licno misljenje)
Taj model je koliko vidim neka limitirana serija od 1000 komada.
Mehanizam je svajcarski ETA 2824, i sat je koliko vidim ogroman, 51mm.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
A meni je ovo moguci poklon od roditelja. ali cijena je 1100 eura u Podgorici. verijedi li toliko ?
Zasto ne voli Invictu ima odlican izgled. a i swiss mehanizam.
Pazi, vidim da si nov u ovome, i zato cu ti reci, nije sve u mehanizmu.
Iskreno mislim da ne vredi tih para.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Invicta je firma koja kopira dizajn drugih i kvalitet izrade je osrednji. A taj sat ne vredi ni blizu te cifre.
Da prvo ubacimo sliku sata, to je ovaj?
Istina, ima swiss mehanizam, a izgled je kategorija o kojoj ne vredi diskutovati (ja, npr., tako nesto nikad ne bih stavio na ruku), ali ne cini sat samo mehanizam.
Uglavnom, nekoliko forumasa ima neke modele ovog proizvodjaca, pa probaj pomocu pretrage na forumu da nadjes njihove utiske, a ja ti savetujem da prvo procitas ovo:
Invicta Pro Diver
Invicta Men's 5217 ili Invicta Men's 6534/Invicta Reserve 5220
Posto nemam iskustva sa Invicta satovima, ne bih mogao nista da ti kazem o njima iz prve ruke, a iz druge mogu da kazem da se mnogo kupaca zalilo na neposlovnost prilikom reklamacija (kojih ima dosta), ali zato jako dobro znam koliko je 1100 eur i kakva se satina moze kupiti za taj novac, pa bih Invictu zaobisao u veoma sirokom luku!
jole777 kaže:
DA DA to je taj sat.
Ali me vi bas razocaraste. A zna li neko nesto o ovom satu preciznije a ne samo uopsteno o INVICT-i .
I koji mi vi sat predlazete za ove novce. Sto se tice ukusa imam 18 god pa nesto shodno tome ...
O ovom satu konkretno ne znam nista, ja bi ga isto zaobisao u sirokom luku. Za te pare mozes da uzmes sat renomiranog proizvodjaca.Baci pogled na Longines, Certinu , Hamilton, Mido... Ovo su svajcarski proizvodjaci, a naravno mogu odlicni satovi da se uzmu od proizvodjaca iz Japana, . Nemacke...Sad ne znam da li bas juris swiss ili ti to nije toliko bitno...Daj nam neke smernice, pa cemo moci konkretnije da ti pomognemo. Dobro dosao na forum. Pozdrav
Pozdrav Bojane, zaobidji to i pogledaj Fortis satove BPM Satovi & Nakit. Fortis satovi
Bookmarks sajtovi