Ja sam pogresio,nisam stavio Odgovor sa citatom...Mislim na citat broj 6 na prvoj strani...
Ja sam pogresio,nisam stavio Odgovor sa citatom...Mislim na citat broj 6 na prvoj strani...
^ Nazalost, clan koji je postavio te slike koristio je svoj album sa slikama. Cim je slike obrisao - one su postale nedostupne sajtovima koji referenciraju na iste.
Dakle - niko ih ne moze videti
No time to lose
O.T.
Može Čak Noris
ZAJEDNO SMO SKUPA!
A da li mozes da me uputis da li je Casio na slikama u temi o Casio-u laznjak ili ne?Hvala
Obzirom da je ponuda popularnih Casio G shock u ekspanziji evo LINK gde je nešto malo detaljnije napisano o replikama G shock.
U slučaju da nekoga mrzi da čita, ključ je u tri stvari:
1. Naravno serijski broj i oznaka, kod na poleđini
2. Originalno pakovanje, uputstvo, kartica.
3. Izgled sata i provera funkcionalnosti, tj. obavestiti se o modelu i njegovim funkcijama, jer je uvek važno znati tačnu oznaku modela koji nas zanima i otići na zvanični Casi sajt
pogledati specifikaciju proizvoda i uporediti sa onim što se često nudi jeftinije nego u radnji....
Naravno pri kupovini sa interneta važna je reputacija prodavca, čak je to od ključnog značaja, što opet ne znači da pojedinci ne prodaju originalan proizvod.
Poslednja ispravka: vlajo (11.12.2012. u 15:46)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Konkretan model sata, jedan od meni omiljenih....Nakit, satovi i dragocenosti : Tissot Le Locle automatic, - ID 4068867 - Kupujem Prodajem
Krajnje sumnjiva ponuda, jednostavno Tissot Le locle ne postoji sa takvim poklopcem, verziju sa arapskim ciframa sam video u varijanti da su brojevi na 3,6,9,12. Način kako je napisan serijski broj je takođe čudan...obično se piše ili jedan broj ili jedan ispod drugog...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Uspeo sam da nađem tri ovakva na WUS-u:
My Tissot Le Locle (arabic dial) has landed!
Beautiful Rare Tissot Le Locle w/ Arabic Markers on Black Dial
Tissot Le Locle OWNERS- few questions, thanks.
Koliko sam shvatio, modeli sa linkova su nešto stariji i manje poznati, ali me zaista buni poklopac na ovom sa oglasa. Da nije možda samo franken, tj. sa nekim drugim poklopcem?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ako se dobro secam, negde sam procitao da su stariji modeli imali ovakav poklopac, a Le Locle sa ovakvim poklopcem je prodavao i nas GIvan (doduse, sa drugacijim ciferom).
[PRODATO] Tissot Le Locle Automatic
jole777 kaže:
Malo je čudno....moguće da je stariji model, ove oznake modela su l164/264 ali to ništa ne pomaže.
Poslednja ispravka: lemi (8.1.2013. u 1:26)
LEMI
Bookmarks sajtovi