Odaje ga i oznaka ispod "Resist"
Jedna je Japan a druga Kina dok k...ija nema ni jednu oznaku.
Odaje ga i oznaka ispod "Resist"
Jedna je Japan a druga Kina dok k...ija nema ni jednu oznaku.
Halo, Bing, kako brat?
Evo zanimljivog Tjub klipa, šteta što odmah nije prokomentarisao bezel, inače zanimljivo je posmatrati aspekte poređenja...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ovaj video je već postavljan na forumu, ali ga priklučujem i ovoj temi....
Rolex Daytona Fake vs Real - Official Rolex Video
Putem ovog video klipa možete saznati i prepoznati detalje koji vam mogu pomoći oko procene da li je određeni Rolex sat originalan ili ne.
zanima me vase mislenje u vezi ovog sajta: Gardemoda.mk ovo je makedonki sajt pa me zanima sta mislite dali satovi su original u odnosu na cenu koju prodaju? 1evro = 61 den. ili 100 evra= 6100 den.
btw. nemaju ih na lageru, nego ih naruce ko zna od gde pa ih posalju. zanima me odakle to mogu da ih naruce i kako im se isplati da ih prodavaju po skoro istu ili nizu cenu od zvanicnih sajtova proizvodjaca ako su original kako tvrde. Osim iz kine neznam gde drugde bi nasli besplatnu postarinu? znaci postarina+pdv+ carina= na neznam gde je njihova zarada ako su original? sta vi mislite dali su zaista original, ili replika ovi satovi u odnosu na cenu? dali nekome moze da se isplati da prodaje originalni sat za cenu koju su odredili na ovom sajtu?
Rabat. Uvijek su jeftiniji ovakvi sajtovi od zvaničnih. Na zvaničnim sajtovima važi preporučena maloprodajna cijena.
Dobar dan postovani, hteo bih Vama da postavim pitanje u vezi jednog sata, sat sam dobio na poklon i nemam predstavu da li je original ili ne, hteo bih da ga prodam jer mi nije potreban, a i previse je glomazan, nije po mom ukusu, pa ako bi mogli Vi koji se razumete da mi kazete da li je original i koliko moze da kosta jedan takav sat. Hvala unapred. Evo i slike...
Po mom misljenju u pitanju je kopija.
Podji prvo od toga da ovakav originalni sat kosta nekih 2500-3000e. Retko ko ce ti pokloniti danas nesto tako vredno, osim ako nije u pitanju neki arapski seik ili slicno.
Naravno to sto je sat dobijen na poklon samo po sebi nije razlog moje sumnje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja bih rekao da je kopija,original nema sekundaru,ukoliko nije chrono,a i tada bi imao podbrojcanike a ne dva displeja i drugaciju sekundaru.
Sat je kopija. Nema test dugme na poklopcu, drugačiji je rotirajući prsten, nema upozorenje ugravirano sa zadnje strane antene da se antena koristi samo u hitnim slučajevima, šrafovi na poklopcu su krstasti- na orginalu nisu krstaci, natpisi na brojčaniku, boja displeja ... Estetski vrlo neubedljiva kopija
Ovo je orginal , tu možeš videti kako se otprilike kreću cene:
Breitling EMERGENCY for $�3,783 for sale from a Trusted Seller on Chrono24
Evo lepe slike poklopca:
Breitling "Emergency" model number E56121.1 - Page 2
Bas me zanima sta su stavili tamo gde je antena kod originala?
Bookmarks sajtovi