Kopija ima razliku u poziciji izmedju markera za 12h i bele strelice iznad nje. Sat je slikan iz takvih uglova da se to ne moze provaliti. Jedino na zadnjoj slici moze da se vidi da postoji razlika tj. bar meni tako izgleda preko telefona.
Kopija ima razliku u poziciji izmedju markera za 12h i bele strelice iznad nje. Sat je slikan iz takvih uglova da se to ne moze provaliti. Jedino na zadnjoj slici moze da se vidi da postoji razlika tj. bar meni tako izgleda preko telefona.
Pozdrav,moze li mala pomoc oko ovog sata? Planiram da ga uzmem,sudeci po slikama i guglanju istog zakljucujem da je originalan americki radjen za Tursko trziste kao lovacki sat,ali ispravite me ako gresim. I koliko se krecu cene ovakvog sata ovde kod nas na trzistu? Prilazem slike :
pozz svima bas je dobra tema za one koje nerazumiju se u satove a vole ih ... E ovako ja imam ovaj rolex daytona naso sam ga(i mislim da se radi o kopiji .al eto ta potvrdim sta je vec ) kako se kaze ko pita ne skita i nije u najboljemem stanju al zato ako je original pa da ode u servis malo hvala unapred
adoss
Kao što si i pretpostavio-u pitanju je kopija
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kolega je vec rekao, ali cisto da potrvrdimo,
kopija i to jedna od losijih.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
^ Kopija
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pozdrav svima, u potrazi sm za nekim solidnijim satom, potrebna mi je brzinska pomoc.
Da li je original ako se moze zakljuciti uopse na osnovu ovih fotografija i da li vredi ove novce kao i na sta obratiti paznju prilikom kupovine ?
Edit, evo linka Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko Chrono Alarm GMT Kinetic - ID 25098179 - KupujemProdajem
Poslednja ispravka: RUS (5.10.2015. u 23:28)
cikajowa
Mislim da je original.
Ovde imaš taj (bukvalno) isti sat jeftiniji za 5000 dinara - https://www.kupindo.com/Muski-rucni-...rm-GMT-Kinetic
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala Vladane na brzom odgovoru! Da, isti lik prodaje, to mu je i zadnja cena, znaci 200e. Da li vredi taj novac i na sta obatiti paznju kod tik kinetik sistema?
Bookmarks sajtovi