Moj jedini cilj je bio upozorim i da niko ne bude obmanut kupovinom navedene Seiko Velature.
Zahvaljujem se i kolegi Lakiju koji nas je podstakao da detaljnije objasnimo zasto upravo mislimo da je sat
samo losa kopija i nista vise od toga.
Moj jedini cilj je bio upozorim i da niko ne bude obmanut kupovinom navedene Seiko Velature.
Zahvaljujem se i kolegi Lakiju koji nas je podstakao da detaljnije objasnimo zasto upravo mislimo da je sat
samo losa kopija i nista vise od toga.
Eto,nemam zivaca a da ne navedem jos jedan primer kopije Seiko sata na:
Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko Sportura FCB 11.03.2016 - ID 31299258 - KupujemProdajem
gde se tvrdi da je sat original i prodaje za tricavih 36.000 dinara. Losa kopija,vidi se po fontu,cak iako su slike mutne pocetno slovo Seika S je izobliceno, a "original" pakovanje nije ni "o" od originala,Seikov plavi sertifikat deluje izbledelo,sve u svemu jedan jadan pokusaj da se neko prevari za 36.000dinara
Sa tekstom oglasa:
Seiko potpuno nov, nenošen, original u full pakovanju.
Kod nas u prodavnici je 58000.
Kupac ima sve garancije da sat može vratiti ako utvrdi da nešto nije kao što napisah ili slikama predstavih.
Evo i slika pa procenite sami:
Ovakvi primerci se prodaju na ebay-u,naravno,po nizoj ceni.
Leva slika kopija,desna slika original.
Poslednja ispravka: sdbiba (22.3.2016. u 9:39)
Uh čoveče da li mi veruješ da bih defekte prepisao lošoj fotografiji, prevario bih se da je original.
Da,svakako losa fotografija.
Isti sat se prodaje i na Limundu.
Iskreno,bas sam zgrozen
Oni zapravo i igraju na tu kartu loše fotografije
Meni je to jasno,ali su razlike izmedju kopije i originala ocigledne,i pri tome prodavac tvrdi,svaka provera
moguca,kakva crna provera kada se odmah vidi da je kopija.
Nije da branim bilo koga, ali po ocenama se vidi da prodavac nije iz sveta trgovine satovima, moguće je da je i on ubeđen da je original, treba ga edukovati.
Naravno,prodavac pre toga tvrdi:
"Kupac ima sve garancije da sat može vratiti ako utvrdi da nešto nije kao što napisah ili slikama predstavih."
iako pre toga tvrdi da je original i u full pakovanju,koje nema veze sa Seikovim kutijama.
Mislim da prodavac treba sam da se edukuje,a ne neko da mu skrece paznju.
Ipak,kolega, kad doticni nekome "makne" 36.000dinara tu tesko ide edukacija,osim ako mu se kupac pojavi na vratima.
To sto nije edukovan ne oslobadja ga krivicne odgovornosti,sa kojom je upoznat prilikom postavljanja oglasa na KP.
Poslednja ispravka: sdbiba (22.3.2016. u 11:34)
Naravno, niko nema pravo da tvrdi nešto u šta se ne razume. Detalj odakle mu sat može dosta da pomogne.
Pozdrav, u kontaktu sam sa ovim prodavcem i tvrdi da je razlog niske cijene taj sto je zatvorio svoju radnju.Cijena je jako niska cca 35EUR ali prodavac nema niti garanciju niti originalnu kutiju.
Bojim se da nije rijec o replici ili kopiji...
Da li neko sa slike moze potvrditi autenticnost sata, bio bih jako zahvalan...
Sat/Satovi Seiko Automatic //plavi,bijeli,crni// - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Banja Luka - OLX.ba
Bookmarks sajtovi