Da li može neko od poznavalaca da mi prokomentariše ovaj oglas...Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Constellation - ID 711005 - Kupujem Prodajem
Da li može neko od poznavalaca da mi prokomentariše ovaj oglas...Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Constellation - ID 711005 - Kupujem Prodajem
Sta mislite, da li ovo mozda moze da bude original omega ?
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Seamaster Professional - ID 849405 - Kupujem Prodajem
i ja se pitam?Bas sam naleteo ma njega veceras.Ima test na forumu.Ovako na brzaka upada u oci sto kod originala natpis seamaster dolazi u crvenoj boji,a na ovom u oglasu je beo.I poklopac sata sa donje strane nije isti kao na originalu.E,sad,ima boljih poznavalaca,pa ce oni proceniti.
ja mislim da je sat orginal.
Evo jedne kopije Seiko SKX781K Orange Monster sata...
kopija
ORIGINAL
link
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nisam nikada vidio očajniju kopiju.
Jeste loša al ima i onih koji su se zamalo upecali na nju.
Ovako izgleda mehanizam ovog Feiko Monstera.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ovaj Feiko pogledaš na sekund i odmah je jasno koliko je sati.
Pozdrav svima,
može li mi netko odgovoriti zašto na nekim TISSOT satovima (ali vidim da se tako nešto javlja i kod drugih proizvođača) piše TACHYMETER, a na nekim TACHYMETRE? Ima li to veze s replikama ili s modelom sata?
Npr.
Nemoguće je da na istom modelu pišu dvije različite stvari (prva slika je s Amazon.com, a druga bi trebala niti original).
Bookmarks sajtovi