Mumbai specia = the OG modders
Mumbai specia = the OG modders
LazarT
Kutija i papiri su od drugog sata (EF-562)
Oznaka tvog sata se nalazi na poleđini-EF- 125.
Proveri sa prodavcem da li je u pitanju njegova greška ili...
Fotografija ti je loša ali sat izgleda kao original. Ne može se biti siguran.Ako želiš odnesi ga kod majstora neka proveri da li je unautra 2719 modul (mehanizam).
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hoću, hvala na odgovoru. Javljam čim ga odnesem.
Danas sam bio kod časovničara da utvrdim originalnost sata. On ga je samo vizuelno pogledao i rekao "Pa to je Casio" i vratio mi sat. Sa li može na osnovu vizuelnog pregelda sata da se utvrdi da li je original ili ne?
Može. Ma to je original mogu da potpišem, samo kutiju zamenili...
Sent from my Mi-4c using Tapatalk
Da- ako je konkretni časovničar visoke reputacije i vrlo iskusan sa Casio satovima i ima mogućnost vizuelnog poređenja sa nesumnjivim originalom.
Ako je u pitanju seoski vrač onda se već mogu neke sumnje iskazati.Kako si ti opisao, meni to liči na ono neuko -''Ko će Casio kopirati?''
Dakle ako si sat nosio kod renomiranog časovničara-ok
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Časovnkčar je lokalni ali cenjen s'tim što me nervira to kad ga pogleda kao preko volje. Videću kod još nekog časovničara da odem. Hvala na odgovorima.
Pozdrav svima. Merkam jedan polovan Casio sa kp-a pa bi mi pomoc dobro dosla. Naime u oglasu prodavac kaze da nema originalnu kutiju i da slike koje je postavio nisu slike sata vec da je skinuo sa neta a navodno je sat nov sa folijom star mesec dana. Previse razloga za sumnju a nov sat nije puno skuplji od ovog polovnog. https://www.kupujemprodajem.com/CASI...2400-oglas.htm
Mislim da si sam sebi odgovorio na pitanje. Ne znam kakav je prodavac i u to ne mogu da ulazim, ali čim je ono što kupuješ bar malo sumnjivo, najbezbednije je odustati od kupovine. Miran san i izgubljeni živci koštaju više od razlike u ceni.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi