Zatrazio sam od prodavca da postavi slike sata koji prodaje i on je to ucinio. Prve tri slike su sa interneta a ostale su njegove. Jel moze neka procena?
Zatrazio sam od prodavca da postavi slike sata koji prodaje i on je to ucinio. Prve tri slike su sa interneta a ostale su njegove. Jel moze neka procena?
Fotografije koje je postavio su neupotrebljive jer se ne vide lepo ni slova na satu. Kod ovakvih stvari bitno je da se vidi svaki detalj, a rezolucija u kojoj su fotografije nije ni za poštansku marku. isti sat imaš da kupiš i u domaćoj prodavnici, legalno i sa garancijom:
Casio MTP-1314L-8A
Ja ovde ne bih rizikovao za 500 dinara.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Gledam na kupujem prodajem Panerai AAA replike satova, i ne verujem da su cene od 200 do 350€ ! Sa takvom suludom cenom imaju li ti satovi neki kvalitet, ludo bi bilo da nemaju ? Još mi je neverovatnije da to neko uopšte i kupuje!?
Ne treba ni da postavljas pitanje o kvalitetu, mozda je ok mozda nije. Glavno je - kopija je kopija . Kako kaze ona narodna - dok ima ovaca...
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Dobio sam sat na poklon marke Breitling zelim da znam da li je kopija ili original moze neko da mi pomogne?
MpekMilos
Ako ne postaviš kvalitetne fotografije sata-samo vračara
Samostalno možeš da vidiš na netu koja je cena originalnih Breitling pa da proceniš da li bi darodavac bio spreman da ti pokloni sat u toj vrednosti
Poslednja ispravka: VLADAN P (18.7.2017. u 18:00)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Miloše
U pitanju je kopija
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Original skeleton Navitimer Shanghai edition ltd. Lako prepoznatljiv po vrhunski uradjenom mehanizmu i sto je jako rijetko ekoloskom pristupu izradi jerbo se radi od recikliranih gusanih peci.
Vidio sam da se prodaju po 7-8 tisuca ... Ako primas novce od monopoly.
Ne da je fejk nego ga baci u glavu onom koji ti ga je dao. Bolje da ti je platio pivo..
"Breitling has only produced one watch with an open-heart and that is the Breitling for Bentley Mulliner and it is worth… a lot! There are only around 25 of these Breitling for Bentley Mulliner watches produced each year and each one is custom made. If someone is selling a Breitling watch with a visible escapement, chances are the Breitling is a fake".
Cena 130,000 - 190,000 evra.
Bookmarks sajtovi