Ovakvu kopiju nikad nisam ni video!!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Ovakvu kopiju nikad nisam ni video!!
next year at this time I'll be a millionaire
Ako si mislio na onu koju je postavio Milos, nisam ni ja takvu video.
S druge strane, samo ovde na forumu video sam pitanja o originalnosti open heart Breitling Bentlija vise nego sto fabrika godisnje proizvede.
Kakva kopija.
Da na taj sam mislio...razumem da decko ne zna pa da pita. Ali kazem takvu kopiju jos nisam video. (Ocajnu)
next year at this time I'll be a millionaire
Naizgled jednostavno pitanje....zainteresovao sam se za dotični sat, ali me bune dve stvari....referentni broj na slikama se ne poklapa, a na dodatnim fotkama sam uočio da su obe kazaljke skeleton, a takvu verziju nisam našao kod original sata...evo i oglasa
https://www.kupujemprodajem.com/Tiss...s.htm#photoBig
Šta mislite?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bezi od tisota, ni oni u fabrici vise ne znaju koji je pravi...
Poslednja ispravka: stanis (29.7.2017. u 12:05)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Evo jednog linka sa WUS-a gde imaš diskusiju na tri strane vezano sa model sata koji te interesuje. Uz to ima jako puno dobrih slika na kojima možeš da osmotriš detalje.
Taj sat se radio u više verzija, ova sa oznakom seastar 660 se radila i u quartz i automatic varijanti, mada postoji i Seastar 1000 iz te serije.
Tissot Seastar 660
Lično ne bih kupovao nikad Tissot preko oglasa osim ako nije od vlasnika koji ga je kupio kod ovlašćenog dilera i da ima prateći račun i garantni list.
Ako baš hoćeš da ga pazariš, najbolje je da ga proveriš u Tissot servisu Beogradu u "Knezu".
Mislim da ti je momak koji tamo radi kao serviser najmerodavniji za procenu Tissot satova.
Treba da budu blizu br. ili odaljeni imamBraitling 1884?
Lekiću dobro došao na forum.
Postavi fotografije sata. Pomozi nam da bi ti pomogli.
Bookmarks sajtovi