Seiko 5 navijac!? Ljudi i sastavljaju ovakve oglase, jer ne znaju sta znaci 5 u nazivu sata.
Da rezimiram, Seiko 5 navijac NE POSTOJI!
Seiko 5 navijac!? Ljudi i sastavljaju ovakve oglase, jer ne znaju sta znaci 5 u nazivu sata.
Da rezimiram, Seiko 5 navijac NE POSTOJI!
@sdbiba
Taj je još i dobar. Kad to kažem, mislim na ovo
a evo i opisa prodavca:
Da, to što u sebi ima igrom slučaja bezimeni kineski navijač, a piše automatic, ga otkriva kao kopiju - to na stranu, ma nemož' razliku od originala naći ni kad skeptično začkiljiš i bradu počešeš. Ovo kućište koje kao da su drvoseče brusile na točku za oštrenje sekira i ovaj cifer koji kao da ga je dete iz predškolskog crtalo za dan očeva, ma ni ne primeti se. Šalu na stranu, Bor ga je stvarno ugasio što se tiče koncentracije olova u vodi i vazduhu.
edit: I kao što svi znamo, automatik satovi naravno nisu mehanički. Šta jesu, samo bogovi znaju.
Poslednja ispravka: No42 (23.8.2017. u 12:44)
Postovanje,
Da li neko mozda moze da mi kaze ad li je ovo original ili kopija?
https://www.kupujemprodajem.com/Svaj...1121-oglas.htm
Tissot je toliko kopiran pa verujem da ni taj sto ga prodaje ne zna da li je pravi...Vec je bilo price na tu temu da ne treba kupovati ovu marku sata na drugom mestu osim u prodavnici ni po koju cenu!Sa slika ne moze nista da se utvrdi...
400e je ovaj u oglasu... Ok, hvala
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Kupujte Seiko satove i necete imati problema sa kopijama, njihove su kopije ocigledne za razliku od swiss made satova. Kao sto rece kolega preporucujem kupovinu u prodavnici. Ako se ne varam navedeni Tissot Visodate prodaje nas clan pa je svaka vrsta provere verovatno moguca.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Mislite na ovag iz oglasa da je clan? Svakako ako je neko proveren zainteresovan sam za kupovinu
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Potrazite taj sat na ovom sajtu pod polovni satovi.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Da potrazi samo ako je stariji od 18 godina. Ima jedan od ovih sada modernih "Ingersoll" izrod satova sve sa onim razgolicenim mostom preko reke Jing-Ping, nije to pristojno da deca vide...
Ovaj Vizodejt deluje legitimno, ali me buni što piše Case: čelik gold plated u opisu. Slike su u pitanju ali rekao bih da je srebrne a ne zlatne boje.
Bookmarks sajtovi