Je. Originalni je. Mehanizam još uvijek nisu replicirali. Zlatna boja je PVD sloj, neće se guliti ako baš ne lupate okolo sa njim
Je. Originalni je. Mehanizam još uvijek nisu replicirali. Zlatna boja je PVD sloj, neće se guliti ako baš ne lupate okolo sa njim
Opaaa, oglas za falš sat i na našem forumu
trenutna kolekcija:
Titoni Airmaster Ref. 93963 S-005Doxa Sub 300t Aquamarine Ref. 840.10.241.10
Grand Seiko SBGA211 Snowflake
Zenith El Primero Classic Cars Ref. 03.2046.400/25.C771
Oglas će biti uklonjen kada ja nađem šifru za berzu ili kada se Neša pojavi
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Taman sam hteo da signaliziram za ovaj oglas Omege, cist fals
Omega Seamaster Omega Seamaster ProfessionalPlanet Ocean | Svet Satova
Proveriti i ostale satove ovog clana:
http://www.svetsatova.com/polovni-satovi/korisnik/17918
Zaista bi bilo previse da se i na ovom eminentnom forumu za satove prodaju replike!
I ja video oglas juce, ali vec je primecen i prijavljen. Dovoljno je sto kad svaki put otvorim website pozdravi me onaj novi krstaski "Police" sa cetiri kvarca u jednom satu - ovo zaista jeste previse.
Moje misljenje je, sa cim ostali ne moraju da se sloze, da takvi clanovi moraju biti blokirani na ovom forumu.
Naravno, u idealnim uslovima, koji kod nas na zalost ne postoje, za to bi trebala ici i zakonska kazna sto se mene tice. Oko homage satova moze postojati rasprava da li trebaju biti legalni (sto se mene tice, da, uvek ce postojati ljudi koji cene intelektualnu svojinu i originalni dizajn), takva rasprava sa falsifikatima jednostavno ne postoji - osim ako je neciji argument da trgovinska prevara treba biti legalna, sto je opet druga prica.
Računarska prevara
Član 301.
(1) Ko unese netačan podatak, propusti unošenje tačnog podatka ili na drugi način prikrije ili lažno prikaže podatak i time utiče na rezultat elektronske obrade i prenosa podataka u nameri da sebi ili drugom pribavi protivpravnu imovinsku korist i time drugom prouzrokuje imovinsku štetu,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine.(2) Ako je delom iz stava 1. ovog člana pribavljena imovinska korist koja prelazi iznos od četristopedeset hiljada dinara,učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.(3) Ako je delom iz stava 1. ovog člana pribavljena imovinska korist koja prelazi iznos od milion i petsto hiljada dinara,učinilac će se kazniti zatvorom od dve do deset godina.(4) Ko delo iz stava 1. ovog člana učini samo u nameri da drugog ošteti,kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do šest meseci.
E, ajd' pomoć... Uzeo bi ovaj žeMski satić da vežbam poliranje na njemu i ako bude uspešno - da kupim 2-3 različita fancy kaiša i dam gospođi da arči po ceo dan u školi sa nemirnom decom...
Može li potvrda autentičnosti i originalnosti samo iz ovih loših slika sa oglasa?
https://www.kupujemprodajem.com/Seik...r_id=140504958
P.S. sorry, nznm kako da opstavim screenshot
Poslednja ispravka: BucaJr. (7.9.2017. u 11:50)
Da se pretresu svi oglasi verovatno bi se nasla jos po neka kopija.
Bookmarks sajtovi