Najvjerojatnije Dixon Gangzhou ili Tongji. Bez slike ništa. Ali računaj da je mehanizam smeće ukrašeno Zenith logom. Stvarno ne znam za šta bi ga koristio osim za osnove urarstva.
Najvjerojatnije Dixon Gangzhou ili Tongji. Bez slike ništa. Ali računaj da je mehanizam smeće ukrašeno Zenith logom. Stvarno ne znam za šta bi ga koristio osim za osnove urarstva.
Poslednja ispravka: VLADAN P (23.1.2018. u 10:29)
dobar dan,zeleo bih pomoc naime nasao sam ovaj model seika na sajtu kuoujem prodajem,cena mu je 12000 dinara,postoji li mogucnost po slikama da se vidi da li se radi o rep..ci.hvala
Retke su Seiko replike, a naročito za kvarcne modele, tako da verujem da je ovo original. I cena mu je okej.
Original je. I prelep sat inače. A Seiko replike nisu baš toliko retke, ređe nego npr. Tissot ali ih ima. Takozvani Feiko.
hvala vam
Ali.. Probaj prvo sat. Ja sam ih imao dva i veliki su.. Inače jako lijep sat.
Pogrešno sam se izrazio, retke su kvalitetne Seiko replike, makar one koje sam ja viđao po netu. Čak sam tragao i po sajtovima i forumima gde se govori o replikama, jer me interesovalo kolika je šansa da budem prevaren pri kupovini Seika, i tamo se pisalo da uopšte nije isplativo praviti Seiko replike za razliku od Rolexa, Hublota, AP-a, Omege i ostalih švajcaraca, što ne znači da se to neće promeniti u budućnosti. Pri tom nisam tragao za vintage modelima, kapiram da među njima postoji veća šansa za frankenštajnima i fejkovima.
Ako grešim, ispravi me.
Da izmerio sam precnik i odgovara mi.jel mehanizam u njemu dobar kako se vama cini posto ste imali takav sat?
Bookmarks sajtovi