Da li je ovo replika? Mislim da je, ali mu je cijena preko 100E.
Casio edefice EF-200,
CASIO EDIFICE EF-200 | Flickr - Photo Sharing!
Hvala
Kakve su šanse da je ovaj Casio OK?
Nakit, satovi i dragocenosti : Casio Edifice EF-527D-1A - ID 1959354 - Kupujem Prodajem
Cena mu je malo viša od onih sa Amazona, a 3-4 hiljade manje nego na Sense-u. Koliko vidim, prodavac ima u ponudi i dosta modela Orienta koji se ovde cesto pominje, pa rekoh mozda je neko imao iskustva.
znam da su neki clanovi kupovali kod tog prodavca i bilo je sve ok.inace ja casio ne poznajem pa ne mogu nista reci ovako sa slike.
Ma, slika je sa neta. Nije konkretan primerak koji ima u ponudi.
Interesuje me bas to sto si pomenuo, da li je neko imao kontakt sa njim, ili na osnovu ostatka ponude moze da zakljuci o cemu se radi (malo i ja zanovetam, al ajde)
Covek je od njega kupio orient.gledo sam sat orginal je sve je kako treba i kutija i papiri nov je.
Ja sam kupio Orient od tog prodavca I sve je bilo u najboljem redu. Nabavljaju ih u Madjarskoj (na garanciji je bio pecat radnje u Budimpesti). Koliko sam skapirao njih je nekoliko koji rade sa tim satovima. Jedan ili dvojica su u inostranstvu a brat jednog od njih je u Bgd-u. (On mi je I ispricao ovo kad smo se nasli da mi preda sat).
Ne znam da li ti ovo pomaze, ali eto, moje iskustvo je bilo pozitivno.
E, hvala na odgovoru. Samo ne znam kako funkcionise ta internacionalna garancija kod nas, na temi "Online kupovina Casio" se nije razresilo do kraja. Nego, malo me je iznervirao jer je danas podigao cenu sa 105 na 120e. Sada je sat tek 2000 dinara jeftiniji nego na Senseu
E ja sam pazario cak i pricao i narucivao jos nesto od tog decka,odlican je za saradnju. To sto je digao cenu ne verujem da oce vecu zaradu. Verovatno mu je nabavna veca....
I sve je ispostovao kako je sam rekao da moze.
next year at this time I'll be a millionaire
Na kraju sam ipak porucio iz Sense-a. Ne sumnjam da su original satovi u pitanju, ali bih cekao mesec dana na isporuku, plus sto evro divlja. Ovako za 2300 din vise, ipak imam i servis u garantnom roku, plus mi sat stize sutra.
Onaj primerak od 105e je bio vec porucen, ali je kupac odustao (ne bi me cudilo da je clan foruma u pitanju). Zato je cena bila niza, a 120e je regularna. Cisto da malo razjasnim situaciju
Bookmarks sajtovi