Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Naravno,bilo bi tu posla i za njih.
Video sam oglas gde lik trazi 800€ za kopju roleksa.
Na kojim li je drogama lik?!
Elem,da je kp uredjen sajt kao sto nije,mogli bi ovde da pokupe znacajne informacije.
Ali to se nece desiti nikada.
Što je još gore, informacije bi mogli da pokupe sa sopstvenog sajta, i to odmah. Ako neko otvoreno napiše da prodaje repliku, ni najveći nepoznavalac satova ne može imati nikakve dileme oko toga šta se prodaje. Ja se npr. ne razumem u parfeme, odeću ili patike toliko da bih mogao da prepoznam repliku, ali ako neko otvoreno napiše da prodaje falš robu onda bi normalna reakcija bila da se podaci o oglašivaču proslede policiji ili tužilaštvu, pa da se oni dalje pozabave celim slučajem.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nije samo kod nas, dogodilo se da je Horology House izgleda prodavao kopije, nakon što mu je čovek poslao $20.000 za Daytonu.
Radilo se o jednom od jako poznatih i eminentnih kanala vezanih za naš hobi (Nešto tipa Hodinkee za Australiju, sa znatno manjim budžetom i vezama). Kako je ovo isplivalo na Rolex Forumu na kome se žrtva oglasila, ugašen je nalog na IG, Twitteru, obrisan YT kanal, a sajt zaključan.
https://www.rolexforums.com/showthread.php?t=722353
Ko može da podnese malo urlanja i Arčijevih nekontrolisanih, šizofreničnih ispada, može i ovde naći kompletan report.
Arčija ne mogu da smislim, ali po poruci koju je ovaj admin ostavio na instagramu vidi se da je bio klasičan lopovluk. I sad se povlači da u miru porodice sredi misli ili tako neka baljezgarija.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Meni i dalje ne ide u glavu koliko lud može čovek da bude da da 20K+ nekome sa druge strane internet stranice. Ne vidi ni njega ni sat dok pare nisu napustile njegove ruke.
Još kupuje daytona-u. Kako stvari stoje sa njom i da ode lično isplatilo bi se.
Off - jasno mi je što se on tako ponaša, al jbg, meni ne leže takvi klipovi. Inače i ja bih ga banovao
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Seiko 5 original, bez datuma!?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Bookmarks sajtovi