Samo mu hronograf još fali.
Vredi verovatno onoliko koliko si je platio, jer tržište određuje cenu.
Ail druže moj, zašto si to uradio, pretpostavljam da ti se sviđa, ali uzimajući u obzir prosečan vek kopija, taj sat verovatno neće poživeti više od 6 meseci ako i u tom periodu bude korektno radio. Opet napominjem, mislim da je svaka kupovina kopije loša kupovina, koliko god sat lepo izgledao, ali opet to je samo moje mišljenje.
bilo je jace od mene bas lepo izgleda... jos i da radi lepo... makar ga rasturio da vidim unutrasnjost
nadam se da neces navući neku boleštinu...
kinezi koriste svakakve materijale za replike pa čak i radioaktivni čelik
Halo, Bing, kako brat?
Mislim da je ovo poslednje i najpametnije što se može uraditi sa takvim satom. Ako ti se sviđaju satovi takvog izgleda, možeš da kupiš jeftin original kineskih proizvođača kao što su Getat i slično, a ako nabodeš neki dobar Seagull mehanizam, sat će te zaista i služiti. Naravno, na satu neće pisati 'Panerai', već naziv proizvođača, ali je mnogo poštenije nositi sat manje poznatog kineskog proizvođača nego nešto što je u startu napravljeno kao lažnjak. Ako te prijatelji cene po tome šta piše na satu, delu odeće ili po automobilu, zaobiđi takve prijatelje.
Ovo za alergije i slično nije zezanje. Sasvim slučajno sam upoznao jednog dermatologa koji mi je to potvrdio, ali pošto se čovek ne razume mnogo u satove, ne zna šta je pacijent nosio. Nemoj se začuditi ako se na poklopcu kućišta pojavi i rđa, jer se za satove takvog tipa koristi svakojako đubre od materijala.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
u kupovinu replike se ne ide bez gajgerovog brojacha
salu na stranu par puta sam dolazio u iskusenje da kupim neku dobru repliku Omege al ne da bih je nosio nego da drzim u sobi kao ukras da mi bude podsetnik zasto radim ko konj dan i noc
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi