Nisam imao iskustva,ali sam cuo da je cjenkanje moguce i prilikom kupovine mnogo skuljih satova. Odnosno trazenje dodatnog popusta
Nisam imao iskustva,ali sam cuo da je cjenkanje moguce i prilikom kupovine mnogo skuljih satova. Odnosno trazenje dodatnog popusta
Ajde neko ko ima iskustva nek napise nesto... jes da nemam para, ali ima vec 3 meseca kako kibicujem nekoliko satova...
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Moje iskustvo:
Sat je na popustu kostao 22900 dinara a ja sam ponudio 20000 dinara i prihvatili su moju ponudu.
Kada sam posle par meseci dao slicnu ponudu za drugi sat nisu prihvatili.
Zakljucak:
Za satove koji se dobro prodaju neces dobiti popust na popust a za one koji su manje trazeni dobices popust na popust ako pogodis pravu cenu.
Srecno !
vezba stvara majstora
Sve se to da opisati sa par reči...
Definitivno najbolji on-line domaći prodavac originalnih satova, sa izuzetnim cenama i vrhunskom uslugom !
Što se mene tiče, konkurenciju na našim prostorima jednostavno nemaju.
Samo dobra iskustva s njima! Poručivao sat za poklon bratu, momak doneo na noge, da pogledam, pa ako mi se svidi da kupim. Naravno da sam i kupio jer je sve bilo ok. Cene super, mogućnost dogovora uvek postoji (oko nabavke nekog modela, korekcije cenw...), šta kažu, to i ispune (barem u mom slučaju).
Da i ja pohvalim Sense - pazario sam juce Nighthawk kod njih (nazalost, ne za sebe) i sve je proslo odlicno. Dan ranije sam zvao da pitam imaju li sat u radnji, rekli su da nemaju, ali ce ga sutra doneti; javili su se i pre dogovorenog vremena da kazu da me sat ceka. Ljubazni, profesionalni, predusretljivi, zaista nemam nijednu zamerku!
jole777 kaže:
I ja sam, savetima sa ovog foruma, narucio SEIKO SNN231P2, i za 2 radna dana docekao ga na kucnom pragu
off
^ dobar sat!
/off
jole777 kaže:
Vrhunska usluga sto se tice ove firme.Zaista sve pohvale.Posebno me je iznenadilo kako je sat bio upakovan.
у задњих месец дана купио сам код њих 3 casio сата( dw-290 себи,lrw-200h-7b жениној сестричини,иначе ђаку-прваку и mrw-200hc-7b2 за жену).све је било како треба,једино би им замерио што не ажурирају сајт правовремено.
Bookmarks sajtovi