^Ovo je inace problem kod svih nasih online prodavnice. Cesto su na sajtu artikli koji su nisu na stanju ili se cak odavno ne proizvode itd.
^Ovo je inace problem kod svih nasih online prodavnice. Cesto su na sajtu artikli koji su nisu na stanju ili se cak odavno ne proizvode itd.
I ja da ih pohvalim, kupio sam SKX007 kod njih i zadovoljan sam uslugom. Krajem avgusta su ubacili dosta novih satova u ponudu na sajtu.
Da li je neko u skorije vrijeme imao iskustva sa ovom prodavnicom? Ne jednom forumu sam naišao i na negativna iskustva s njima...
Ja imam samo pozitivna iskustva sa njima, svaki put su odrdili sve kako treba.
^ ma da zaheban sam ko kratko cebe
Na sajtu imaju satove koje kad porucim kazu da ih nemaju na stanju
U cemu je poenta da se potencijalni kupci obmanjuju
Ako ih mogu nabaviti u razumnom roku onda je to ok.
Teško je imati baš sve modele na ''lageru''.
Ako uopšte ne mogu da ih nabave- onda je u pitanju obmana i nadalje treba prema njima nastupati u tom smislu.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Radnja je jako mala. Jedna jedina, jedan radnik, zato su i cene konkurentne. Iz tog razloga većinu satova nemaju u radnji. Više puta sam tražio razne satove ali nikad nisu imali u radnji ali uredno ga donesu kroz dan dva, pozovu me i ja odem da vidim i probam sat.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
sense je prodavnica koja je pomerila po meni sve granice kad je usluga u pitanju, oni su prema kupcima orijentisani poput amerikanaca, nije sad da su jedini koji prodaju satove u srbiji jer ima i drugih koji su ekstremno korektni prema kupcima, ali ovi su mi najdraži jer sam osvedočio nekoliko slučaja koji nisu bili korektni od strane kupaca i baš mi je bilo baš drago zbog takvih prodavaca
ja se čak ponekad pitam, da li pojedini kupci uopšte zaslužuju takav odnos prodavca, stoga za sensu jedan veliki
Bookmarks sajtovi