Dobro dosao na forum!
Tema je spojena sa vec postojecom. Ujedno tu mozes da procitas iskustva ostalih clanova sa ovom radnjom.
Od mene licno, sve preporuke za njih.
Dobro dosao na forum!
Tema je spojena sa vec postojecom. Ujedno tu mozes da procitas iskustva ostalih clanova sa ovom radnjom.
Od mene licno, sve preporuke za njih.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
i od mene preporuka, ne znam vise broj satova koliko sam kupio kod njih (i ja licno i moji priljatelji na moj savet)
Kupio sam i ja, nema greške, samo napred!
Mišić M.
Brzi i efikasni: naručeno preko sajta u ponedeljak uveče, u sredu popodne na ruci... Sve preporuke
Preporuka i od mene,sat je stigao u roku od 24 casa,upakovan kako treba,originalna kutija i sa svim papirima,jos jednom,topla preporuka...
Vidim da dosta vas kaze da se i na popust trazi popust i da izlaze u susret. Ja sam ih pitao za popust za jedan sat koji je vec na popustu i rekli su mi da ne daju popust na satove koji su vec na popustu
Nece uvek i za svaki model da daju dodatni popust.
Hoce da ga daju i za modele koji su vec na popustu, ali kao sto rekoh, ne uvek.
U svakom slucaju nista ne skodi pitati.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hm, kako to daju popust... na osnovu cega ?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Pa zar je bitno kad ga daju
Ono jes... xD Sta, samo pitate kao na pijaci recimo, "Jel moze to jeftinije" ?
Sent from my XT530 using Tapatalk 2
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi