Dobrodosla na forum.....'ajd vidi ovako....daj ti nama postavi sliku tih satova sto se tebi svidjaju (da znamo u kojem pravcu ici), jer danas zene nose i muske satove..... cisto da imamo uvid s cim izaci pred tebe.
Dobrodosla na forum.....'ajd vidi ovako....daj ti nama postavi sliku tih satova sto se tebi svidjaju (da znamo u kojem pravcu ici), jer danas zene nose i muske satove..... cisto da imamo uvid s cim izaci pred tebe.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
A je l' imate neku drugu marku da mi preporučite? Da pogledam i njihovu ponudu... Pošto se sama ne razumem pa mi znači da me neko uputi.
Najbolje je da ti izvuces ovde nekoliko satova koji ti se svide, pa da vidimo sta valja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ima Swiss military solidnih ženskih satova za te novce npr. Lady Officer
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Pa dosta muških mi se i svidelo, samo se bojim ako naručim da će mi biti preveliki na ruci... Pošto nema u mom gradu nekih od ovih što sam ih izdvojila..
Slazenger SL.9.1041.2.07 | Svet Satova
Slazenger Style&Pure | Svet Satova
Seiko SEIKO SNDC31P1 | Svet Satova
Seiko SSB143P1 | Svet Satova
Evo recimo ovi za sad, mada ću gledati još, ne bih da odluku donosim brzo
Pozdrav svima,
Zanimaju me misljenja ili iskustva u vezi sa Zeppelin satovima konkretno o ovom satu:
Hindenburg
Zeppelin (kao i Junkers) su sasvim ok satovi. Verovatno i više od ok. Dobri, pouzdani mehanizmi, uglavnom imaju starovremenski dizajn, korektne cene itd.
Mislim da je sat sa linka 40 mm širok a ne 36 mm. Proveri kod prodavca.
Ovaj mehanizam bi trebao da je u modelu sata koji tebe interesuje:
RONDA AG – normtech – Caliber 706.B
Malo o kompaniji:
Company history and profile
Poslednja ispravka: skydrummer (5.12.2016. u 23:08)
Bookmarks sajtovi