Poštovani drugari molim vas za mišljenje oko ovog sata...hvala
Poštovani drugari molim vas za mišljenje oko ovog sata...hvala
Poslednja ispravka: sima hrabri (21.10.2012. u 14:00)
Vrlo lep,elegantan i dobar sat.
Slobodno ga kupi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Neces pogresiti ako uzmes casio
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav Djuradj malida li tebi nešto fali?Počešaj se po glavii da li znaš ko najviše CASIO hvali na forumu ovom a i šire?Ajd da vidim toga ko sme u CASIA da mi dirne?Oma ima dlan da svirneČika Nick ti kaže i neće da te laže,pričama maže,na CASIA navlači i da te samo otkači!Već onako očinski,savetnički,nikako laički,zato kupuj CASIO beside i pusti život nek ide,još nabaciš neku žensku pride,uh udari me ženauši mi bride...itd,itd...Šalim se ja Djuradj,casio je super i želim ti sve the best!vel pozz svima!!!
Elegantno od strane Casia. Stvarno lep model. Sa Casiom greške nema, moja lična iskustva više nego pozitivna! UZETI!
Mišić M.
I ja sam se zaljubio u ovaj sat, i to bas u ovu verziju s rimskim brojevima. No te izvedbe (u bijeloj boji) nema ni u Hrvatskoj, a koliko vidim, ni u Srbiji. nasao sam ga na ebayu, ali pise da se salje iz Singapura.
@Djuradj, kako si ga ti kopovao i ako je izvana, je li bilo problema s carinom oko dokazivanja autenticnosti? na Googlu mi izbacuje stranicu Casio India, a to bi znacilo da je ogranicen na to trziste? Vidim s gornjeg linka da se i iz Honk Konga moze nabaviti. Ne bi mi bilo tesko platiti ni carinu ni poreze, samo da nemam problema... Mislite li da je to pouzdano?
Ako nista drugo, razmisljam da ako nista drugo ne upali uzmem ovaj sa Sense watch shopa...Stvarno je satic mrak.
Ovi u sensu imaju isti taj sat, samo sa braon narukvicom.
Casio BEM-506L-7A
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
je, uocio sam to, to je i vladan gore naveo i dao link, i kazem- to mi je alternativa, ali taj nema rimske brojke, nego samo crtice za sate.A ja sam se bas nabrijao na brojeve . I jedan i drugi su ODLICNI, ali kako samo znaju zakomplicirati s tako malim detaljem... Tu gdje ja zivim moze se nabaviti smeđa varijanta, tako da sam ga otisao i vidjeti, i slicno kostaju (uopce ne previse), pa sad znam da ga zelim- ali ne zelim smedji (ili crni) nego bas bijeli.
Bookmarks sajtovi