Evo malu update, sto se tice moje porudzbine, cisto ako nekog zanima kako su stvari funkcionisale u mom slucaju. Naime, sat je porucen 11.2., posle nedelju dana 18.2 dobijem mail od Creationa da je sat shipped i daju mi tracking broj koji je ukazivao da je poslat preko Singpost-a, medjutim sata nigde. 27.2 izgubim vec strpljenje i kontaktiram Singpost, gde mi oni kazu da po tom broju nemaju posiljku nigde u sistemu i da ako imam dostavim im dokument o predaji posiljke kuriru, koji ja naravno nemam. Kontaktiram Creation sa molbom da mi dostave taj dokument, ali od njih dobijem samo uveravanje da ce sat stici i da ne brinem. Sve se ovo desava 27. i 28. 2. Bar odgovaraju na mailove brzo ako nista drugo.
1.3. mi se javi neko iz Singposta da je moja posiljka primljena ujutro i da je na putu direktno za Beograd i da ce stici za otprilike 8-14 radnih dana. Danas 12ti dan vec me hvatala panika da opet nesto ne valja, refresujem sto puta dnevno sajt poste, pa pocnem da smisljam mail Singpostu, kad ono sat na carini od pre jedno sat vremena. Sad vec razmisljam zakacice me vikend, nema ga do ponedeljka, tj. ako prodjem bez carine
Bookmarks sajtovi