Moje misljenje da je ovo samo losa kopija, pocev od zadnjeg dela kucista koji je poceo da se ''jede'' sto je nedopustivo za takav kvalitet itd.
Voleo bih da cujem misljenja i ostalih kolega.
Poslednja ispravka: sdbiba (24.7.2019. u 7:02)
Delim mišljenje sa Sdbib-om.
Kopija!!!
Omega rules !!!
Misljenje jeli original ili kopija
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Liše su ti slike. Možda i jeste...
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pozdrav,
Postaviti cu ujutro malo bolje slike na dnevnoj svjetlosti
Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk
Ekipa, nemam slike, nije dao gospodin da slikam... Tissot automatic, doxa mehanizam unutra, ima metalnu narukvicu sa Tissot oznakom, na staklu ima lupa na datumu (kao na rolexu)... Ne mogu da nadjem koji je model, da li to postoji ili je samo neka kopija/budzevina?
P. S. Mnogo mi lici na Seiko 5 po obliku, pa pretpostavljam da je neki model iz te ere 80-ih...
Poslednja ispravka: srdjosupra (12.11.2019. u 17:05)
Samo se okreni i udalji. Pogotovo što ne da da slikaš. Na stranu što je doxa u kućištu.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Ovaj je u pitanju, u medjuvremenu mi drugar poslao link... Isto sve osim oznaka za brojeve ovde su crtice a kod ovog "mog" nesto kao cirkoni...i na mehanizmu pise doxa a ovde ne...
Malaysia Watches Online Store: KT01 TISSOT COINRIMMED STAINLESS STEEL AUTOMATIC MENS WATCH
Nasli smo da i Bulova ima isti izgled..
P. S. Nije covjek preprodavac pa da krije nesto, stariji covjek, tvrdi da je original sat i nece da se zamajava sa ispitivanjem dal je fake ili ne...
Poslednja ispravka: srdjosupra (12.11.2019. u 17:41)
Bookmarks sajtovi