Slažem se. I ako može da se otvori ja bih predložio da se servisira
Sent from my RMX2155 using Tapatalk
Slažem se. I ako može da se otvori ja bih predložio da se servisira
Hvala ti za link.
Dakle iz 1996. godine je.
Da li ovaj na linku prodaje taj sat? Vidim da je skroz nov, čak ima i original pakovanje.
Zar je toliko skup ETA za servisiranje?
Verovatno bi bilo zeznuto da se ova rđa skine? Verovatno mora da se peskira ili da se zamene skroz delovi koji su zarđali?
Inače prelep je model sata, bio sam mali, ali mi je i dalje ostao urezan u sećanje sat. Čak je i kaiš neobičan. Nisam danas viđao slične kaiševe.
Uzgred, da li može plastika da se polira?
Ne znam da li prodaje . Pretražio sam sa black swatch automatic 95, tako nešto. Pa sam gledao slike.
Za sređivanje i čišćenje mehanizma najbolje da časovničar pogleda. Na prvu se vidi samo par zupčanika da je zarđalo ali je vrlo moguće da rđe ima i ispod njih. Zato časovničar. Ima ih nekoliko čija se imena stalno pominju na forumu
Radi li sat? Možeš li da podesiš vreme? Ako slučajno osetiš bilo kakav otpor - nemoj na silu.
Pokušao sam da izvučem krunic put nazad, ali neće.
Ne bih da silim, pa onda da napravim još veći karambol. 😁
Voleo bih kada bih mogao da ga skroz sedim, da se ceo ispolira.
Ako misliš na poliranje stakla, to može. Da se uklone sitnije ogrebotine i slično. Ljudi su to radili pastom za zube. Imaš dosta tutorijala na yt
E sad, mehanizam, nažalost zvuči da je problem veći od malo rđe na dva zupčanika . Verovatno se može srediti, samo je pitanje kolika je cena
Поздрав људи. Да ли можда неко има неку информацију у вези овог сата. Атоматски механизам, добио сам на поклон, али апсолутно никакве информације не ђогу да пронађем на интернету.
Извињавам се на дуплим постовима јер не могу да видим едит опцију.
Sent from my EML-L09 using Tapatalk
Reklo bi se da je neki kinez, kopija nautilusa, al daj još neku sliku sata, ova se slabo vidi.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
Sat je marke Exec. Na amazonu više nisu dostupni, jedino što sam našao je neki promo video na youtube. O mehanizmu apsolutno baš nikakve informacije tako da verovatno i jeste kinez. Kupljen je u Velikoj Britaniji i nisam ga uopšte nosio godinu ipo dana.
Sent from my EML-L09 using Tapatalk
Ima instagram exec_watches sa slikom ovog sata od pre dve godine. Ne piše ništa više
Bookmarks sajtovi