Verovao sam u tebe
Verovao sam u tebe
next year at this time I'll be a millionaire
hajde više Milane Zmaje ću da bacam il ću da zaradjujem......... ma šalim se....... hvala na podršci
Moraces da sacekas malo da se neko od poznavalaca satova pojavi Kaci seika ima vise eksperata za rucne satove pa ce i odgovor biti brzi
Pozdrav Vesna i pridruzujem se dobrodoslici. Slike moraju da budu dosta kvalitetnije, kako bi se videlo da li je sat originalan, u kakvom je stanju (od toga zavisi savet - da li se isplati popravljati ga ili ne, prodavati ga ili ne...).
Pozdrav,
Vlada
No time to lose
Vlado i Milane, nisam vam ja niti kolekcionar, a niti pohlepna za "lovom".... ovo je baš čista znatiželja, za popravak kopče na ovom seiku bi bila veoma sretna jer to je poklon od mog pokojnog tate.
A ovaj džepni sat čak bi mogla i pokloniti nekom kome će više značiti.....
To ovde ne moze ni da se pomisli,nego je u pitanju neko ko se razume dobro u dzepne satove,a na osnovu slike da vidi o cemu se radi.
Seiko svakako moze da se sredi da sija i radi kao svajcarac
next year at this time I'll be a millionaire
Necemo Vesna , da pisemo o dzepnom satu , posto ne znamo, sigurno ce se javiti kolege koje ce ti dati tacne podatkeGlupo je da te dovodimo u zabludu
Sto se tice seika, mislim da je iz perioda pocetka 80 godina koju godinu ranije koju kasnije (uzmi ovo sa rezervom, slike su malo losije...pa radim malo na slepo ). Sto se tice vrednosti svakako je veca ova sentimentalna nego novcana Moj ti je savet da odes kod nekog casovnicara i da ga malo sredis. a koliko ce to kostati mi ne mozemo da ti kazemo, to ces morati da vidis kod casovnicara. Evo i liste servisa , pa ako treba jos neka pomoc tu smoServisi satova - Svet Satova
P.S Jubilarna 1000 poruka
Bookmarks sajtovi