Mirza
U pitanju je kopija koja,kao takva,nema nikakvu vrednost.
Ovim zaključujem priču o ovom ''satu'' jer je pravilnikom zabranjena rasprava o kopijama.
Mirza
U pitanju je kopija koja,kao takva,nema nikakvu vrednost.
Ovim zaključujem priču o ovom ''satu'' jer je pravilnikom zabranjena rasprava o kopijama.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Napomena moderatora
Procene vrednosti i autenticnosti se vrse samo uz postavljene slike svog sata. Uputstvo za postavljanje slika mozete pronaci ovde.
Poslednja ispravka: RUS (15.7.2013. u 19:21)
Mislim da je kopija
next year at this time I'll be a millionaire
Po cemu mislis?
Ja iskreno pojma nemam o tim satovima
Znam samo kad stisnem ove sa strane da pocne radit ova velika kazaljka, a kad ovu drugu pocne radit ona ispod mala, pa opet stisnem ova velika se okrene skroz pa stane na 12 i staklo se ne moze izgrebat pokusavao sam
Moje mislljenje je isto.
To na slici je miyota os10 ili 20, ne vidi se bas najbolje, sa sve oznakom "Japan"
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ukratko, vidi se po izradi. Breitlingov sat košta nekoliko hiljada evra, u zavisnosti od modela, a za taj novac se dobija vrhunska završna obrada i skup mehanizam. Miyotini mehanizmi jesu dobri, ali koštaju isto koliko i nekoliko piva u kafiću. Za bilo koji ozbiljan detalj potrebne su kvalitetne slike, ali se kod ovog ipak vidi da je jeftin sat.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ovakav je unutra kao na ovoj slici http://www.ranfft.de/bidfun/katb/2uswk/Miyota_OS30.jpg i da pise Japan.. Znaci kopija 100% ?
Da. Miyote se obično stavljaju u replike, jer su jeftine a pouzdane. Osim toga, i sa prednje strane se vidi da je završna obrada jeftina, što svakako nije slučaj kod originala. U Breitlingove satove idu skupi mehanizmi, a miyota to svakako nije. Kada bi Breitling stavljao jeftine mehanizme, to bi bilo kao da u mercedes staviš motor iz juga.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Bookmarks sajtovi