ja bi rekal da je orginal ali nije solar
ja bi rekal da je orginal ali nije solar
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Je li cijena od 50 EUR za korišten TISSOT realno niska.
"Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega." - Grunf
Ako je original i ako je solidno ocuvan(to se ne vidi bas najbolje se sa slike), ne bih rekao da je niska vec da je to neka manje vise realna cena.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo i link za oglas: Sat tissot - Muški satovi - Zavidovići - PIK.ba
Kako reče Vladan da se ovaj model mnogo kopira, pomislio sam da je skuplji. MAda, nebitno za cijenu sat ima klasičan dizajn što mi se sviđa.
ja bih to zaobisao...ti Tisoti su u vecini slucajeva automati i cim nije automat meni je odmah nesto sumljivo. 50E po meni je i previse ako je sat polovan i ako je qurtz meh.
Odustao sam. Kako neko reče: "Ako sumnjaš, ne kupuj".
Moze li neko? Znam da je ovaj armanijev sat orginal a za ovaj fossilov nisam siguran?
Samo malo strpljenja, treba ljudi prvo da vide o cemu se radi, pa tek onda da odgovore. Ne moze sve ekspresno da bude, a postoji i clan u pravilniku foruma koji ovo regulise.
A mogu ti reci da tako samo sa jedne slike niko ne moze sa sigurnoscu nista da ti kaze. Potrebno je postaviti i malo vise slika, iz vise uglova, a pozeljna je i slika mehanizma.Ne budite nestrpljivi postoji velika mogućnost da odmah po postovanju dobijete odgovor, ali će često proći i više od deset (10) dana pre nego što se pojavi neko ko zna pravi odgovor. Ne ponavljajte poruku u toku nekoliko dana ukoliko vidite da Vam niko ne odgovara. Dozvoljeno je ponoviti istu poruku tek posle dve nedelje, i to odgovorom na tu istu temu za koju nije dat pravi odgovor.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
meni se na prvi pogled cini da je fosilov sat originalan, ima replika i njihovih satova, ima svakakvih replika, ali mi se cini da je verovatnoca da se sretnes sa jednom od njih veoma mala...naravno, ako zelis da ti ja, ili neko drugi odgovori sa sigurnoscu da li je gorepomenuti replika ili ne, moras saznati gde je taj sat i kupljen kao nov...sto se tice cene, ponuda istih je veoma siromasna, tako da nema ravnotezne cene za tvoje modele, cene slicnih satova i nisu visoke, verujem, ja licno, cisto nominalno, da ces tesko dobiti vise od 2.000 dinara za fosil, armani bi mogao cak i po visoj ceni da prodas...ako nista drugo, malo ih uglancaj, nadam se da sam pomogao
Bookmarks sajtovi