Postovani,molim vas za autenticnost ovog Longines Conquest sata,kvalitet interesuje me mehanizam u njemu,nemate nijednog od casovnicara servisera u Sapcu pa se i ne usudjujem ovde da ga odnesem na pregled?Srdacan pozdrav i ako moze odgovor!
Postovani,molim vas za autenticnost ovog Longines Conquest sata,kvalitet interesuje me mehanizam u njemu,nemate nijednog od casovnicara servisera u Sapcu pa se i ne usudjujem ovde da ga odnesem na pregled?Srdacan pozdrav i ako moze odgovor!
Na prvi pogled ne deluje kao lažnjak, ali su za to potrebne veće slike u makro-modu. Što se tiče mehanizma, najbolje je da otvoriš sat ukoliko možeš, jer samo tako se lepo vidi šta je unutra.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala na odgovoru,nema sanse da ga otvorim,pitao sam casovnicara za servis na njemu,pogledao ga je dobro sa onom lupom i rekao 5.000din.servis.Sat radi kad se navije.Kupljen je krajem 70-tih.inace nosio ga je moj otac.Znate li mozda njegovu vrednost?
Ako je tada kupljen i potiče iz porodice, sigurno je original. Što se tiče cena, ovoje šareno tržište i cene variraju, pa se može naći po ceni 100-150€, a časovničar ti je preterao sa cenom. Pogledaj Ovu temu: Iskustva sa ovlaštenim servisima i časovničarima
Mislim da je najbolje da sat pošalješ na čišćenje u BG ili NS, jer ovaj tvoj časovničar će te odrati. U BG preporučujem servis Kostić-Dojčinović, na osnovu svog iskustva, ali ima i drugih koji su veoma dobri. Mislim da bi on naplatio oko pola cene od navedene, ako ne i manje.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ok,ucinicu tako,
Pozdrav
Pozdrav!
Da li mi možete reći je li ovo original Sector 450? Kupljen otprilike u drugoj polovini 90-tih.
Dobar dan iliti vece
Interesuje me par stvari vezano za ove satove
1. Dugena Festa goldaufl 20mik edelstahl securing
2. Breil Botticelli
Naime interesuje me originalnost a zatim me interesuju i vrednosti .
Pozajmih prijatelju odredjeni iznos i u zalog dobih ova dva sata . Prijatelja sam izgubio vec odavno jer su satovi kod mene 10-ak godina.
Muski navijac - Navijen i radi tacno evo vec 11sati , a zenski pretpostavljam kvarc - verovatno je baterija davno crkla
Nikad otvarano ili servisirano , niti promenjena baterija
Rado bi ih i prodao ali ne znam ni pribliznu vrednost .
Molio bih za sto iskrenije odgovore
Samnom je svaki dogovor moguc
Tek nakon deset godina si isprobao satove i pitaš za njihovu vrednost? Ti satovi nemaju preteranu vrednost, bolje da ti čuvaju sećanje na prijatelja, to nema cena...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Poslednja ispravka: VLADAN P (23.11.2013. u 22:19)
Bookmarks sajtovi