Nokru, ne znam šta znači ta oznaka ali bih voleo da vidim prednju stranu ta dva sata.
Nokru, ne znam šta znači ta oznaka ali bih voleo da vidim prednju stranu ta dva sata.
Pozdrav svima.
Interesuje me zna li neko nesto vise o sljedecem satu?
Sat je marke Mido, automatski, kupljen prije vise od 30 godina. Koliko vrijedi ovaj sat trenutno i slicno?
Dosta rijetko nailazim na mido, spada u rjeđe i nešto vrednije satove, takve primjerke kao tvoj možeš vani prodati ili kupiti za 70 - 200 dolara ovisi o stanju, mislim da je u tvom werk eta
************************************************** **
@sky, nađeli nešto o oznaci ili o ovom select satu?
Poslednja ispravka: RUS (8.1.2015. u 7:07)
Nisam našao ništa o toj oznaci. Pretpostavljam da znaš da to nisu vojni satovi.
Inače gledajući Marvina ne mogu da se otmem utisku kako je Nomos Tangente poprilično inspirisan njime (možda je samo slučajnost u pitanju).
Za Marvina sam siguran, ali ovaj drugi mi neda mira, Nomos glashutte, ima nešto, barem u prvi pogled na kućište, pozdrav i sretna ti Nova
Pozdrav, zanima me nesto vise o ovom satu ako moze neko da mi pomogne.Sat je u porodicnom posedu vec dugo,dugo vremena...medjutim ne znam nista o njemu, niti da li je original niti koju bi vrednost mogao da ima pa ako bi neko mogao da pomogne bio bih zahvalan. Elem na slici na satu je bivsi Libijski lider Moamer el Gaddafi, to je jedino sto znam.
prvi puta vidim tako nešto, možda je u pitanju raymond weil?, ništa se ne može sa sigurnošću reći dok se sat ne otvori, u svakom slučaju moglo bi se raditi o vrlo interesantnom primjerku
Pretrazivajuci po google zakljucio sam da to jeste logo Raymond Weil koji se koristi na jos nekim modelima ovog sata.
Elem, nadam se da neko od poznavaoca mozda zna koji je ovo model ili neku drugu korisnu informaciju...
Usput, ako moze malo pojasnjenje gde odvesti sat da se "otvori" i sta se tamo vidi, odnosno po cemu se utvrdjuje da je sat originalan i po cemu se uprincipu procenjuje njegova vrednost ?
Kao kada digneš haubu od automobila, utvrdis koji je motor, odnosno koji je kalibar werka, obično obilježen, graviran negdje, pa i mogu biti razno razni podaci
Bookmarks sajtovi