Kao pochetnik koji bi da kupi svoj prvi sat...naishao sam na ovaj na jednom `vocnom` sajtu kako ste ga krstili. Ima ova jedna slika pa me zanima da l`mozete da ustanovite da li je replika ili ne. Sat se inache prodaje za oko 130 eura a na drugom 200 eura. I da znam da je shminka ali ovaj mi se svideo. Inache prodavac je je : baralinjo
I mali opis sata : Nov extra original sat BREIL MILANO iz kolekcije mediterraneo oznake bw0378!!!Jedan od najlepsih i najelegantnijih modela iz mediterrano kolekcije!!!
Sat je potpuno nov,naravno ORIGINAL,svajcarske proizvodnje sa kvarcnim chrono mehanizmom(na bateriju) i u njemu je svajcarska masina kalibar Ronda 5030d sa 13 rubina!!! Kuciste sata je od nerdjajuceg celika,tretirano u crni IP (ion- plated) velikog precnika,45mm, sa krunicom na zavrtanje!!!Skazaljke sata su luminizirane,staklo je mineralno antirefleks!!!
Sat poseduje prikaz datuma i stopericu!!! Vodootporan je 10atm=100m!!!Narukvica sata je gumena.
Sat dolazi u kutiji sa svojom knjizicom i uputstvom! sat je kupljen u Italiji i nije nikada stavljan na ruku i na njemu se nalaze zastitne folije(slika 4). Na satu se nalazi etiketa sa oznakom i cenom 350eur, ali je cena sata kod nas u radnjama nesto veca (oko 45000din)!!!
Preferiram licno preuzimanje radi nedoumica o originalnosti sata, moguca je svaka provera kod ovlascenog zastupnika ili u bilo kojoj radnji po Vasoj zelji(u bgd-u),ponavljam, sat je 100% ORIGINAL!!!!!!
Bookmarks sajtovi