Bili su 400 pre jedno 4-5 godina, mislim da su sada oko 700-800e novi. Inace kakav crni hronometar, za taj natpis je ipak potrebno platiti dosta vise.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Samo sto 460.000 nije 400e, vec 4.000e
Opusteno, nije velika razlika
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, da, prvo "hronometar", pa onda jedna nula, ma fino...
Da se povlacim ja polako i cuvam ovo malo reputacije sto ostade...
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Ni hronograf,ovakav Fortis recimo...https://www.kupujemprodajem.com/Fort...s.htm#photoBig
PS. Skupa je struja druze,na Tagu cena nije fiksna Ima ga na oglasima ovde,ko je voljan izacicu u susret maksimalno za svoje mogucnosti.
Meni je od tog Zorana onaj Seiko mnogo privlačniji, taj Fortis fliger mi je uvek izgledao nekako sirotinjski
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
E unisti mi fantaziju jednom recenicom
Himmel Fortis nema kvarc, takoreći ga nema, to je sigurno bio štoper i nema hronometre
doduše ima jedan model dva, onaj sa crvenim kaišem i crvenim crticama na ciferu, on je hronometar, takoreći jedini ali je mnogo skup, možeš Breguet uzeti za njega
Vlajo pa izgleda sirotinjski ali to je B uhr, svi oni tako izgledaju sa namerom, da oponašaju
Pa Milane i ne izgledaju....ima na oglasima jedan Turbi pa Steinhart sa unitasom...ovaj Fortis izgleda kao Ruski sat prema njima.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi