Vlajo ja to da ti se ne uvredi zemljak Vlada
Vlajo ja to da ti se ne uvredi zemljak Vlada
Kuku, daj da brišem prethodne rečenice.....
Da budem precizniji....mislim da ne vredi tih para...400e je mnogo za taj Fortis, da je 250e OK
Poslednja ispravka: RUS (2.6.2015. u 17:26)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
ma Fortis se prodaje godinu dana i proda se bud zašto na kraju
Pozdrav, posto se ne razumijem u navedenu marku satova a dosao sam u posjed jednog sata zanima me dali je isti original, posto nigdje na netu ne mogu da nadjem nista o ovom modelu, nasao sam samo slicne satove.
Pogledajte slike na linku ispod:
ZZERO exclusive - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Sarajevo - Centar - OLX PIK.ba
Hvala unapred!
Verovatno jeste, sto bi bilo ko pravio kopiju potpuno nepoznate marke...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Danas sve i svasta kopiraju, znam da nije poznata marka ali uzeo sam sat u nekoj zamjeni pa ne bih volio biti prevaren.
Inace nosim Sector Mod. 195.
Pozdrav!
Kako mogu da saznam da li je sat original?
vele
Na ovako široko postavljeno pitanje jedini odgovor može biti-
Ako kupuješ nov- kupuj kod ovlašćenog prodavca.
Ako imaš polovan- odnesi ga kod dobrog časovničara ili ga uslikaj sa svih strana u makro modu i slike postavi u ovoj temi pa da vidimo šta može da se uradi.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pozdrav ljudi,
poslednjih godinu dana sam na ovom forumu i trudim se redovno da čitam i pratim dešavanja ovde, ali nikako da se rešim da se registrujem jer nisam smatrao da ikako mogu da doprinesem forumu. Već duže vreme razmišljam kojim satom bih mogao da se počastim i krenem sa tim.
Danas mi je ponuđen sat iz naslova, Breitling A13356 i sada sam došao u situaciju da mi je potrebna pomoć...
Uspeo sam da pronađem neke osnovne informacije o satu. Koristi "Breitling 13" mehanizam koji je neka unapređena verzija ETA Valjoux 7750. Obzirom da mi nije poznato poreklo sata, brine me malo njegova autentičnost.
Pokušavao sam po netu da saznam kako prepoznati repliku, ali nema nekih značajnijih uputstava za ovaj konkretni model. Zakačiću nekoliko slika, pa bi mi značilo ako možete da ih prokomentarišete.
Ne znam da li uopšte može nešto na osnovu slika ovako da se zaključi?
Da li bih smeo/mogao da otvorim kućište da vidim i slikam mehanizam, obzirom da to nikad nisam radio?
Inače, sve na njemu funkcioniše, krunica i štoperica se šrafe i ne znam koliko se vidi na slikama ali je u prilično dobrom stanju generalno. Možda bi mu neko poliranje prijalo ali to već otom-potom.
Koju bi cenu trebalo uzeti u obzir i da li vredi uopšte razmatrati ovaj sat?
Pozdrav,
Stefan
Pokušaj da ovde A13356 Search for a wristwatch nađeš baš taj model, zumiraš slike i uporediš sve sitne detalje (pedantnost fontova, izgled kazaljki, njihov materijal, obradu, veličinu, proporcije satnih indeksa i hrono podbrojčanika...).
Tu takođe možeš videti cene.
Bookmarks sajtovi