Opasno nam skocio standard, pola srbije nosi Patek, Cartier, Konstantina, Role I ostale svicarske high end produkte!
Opasno nam skocio standard, pola srbije nosi Patek, Cartier, Konstantina, Role I ostale svicarske high end produkte!
Ja razumijem da ne moze - i ne mora! - svako biti dovoljno potkovan znanjem, kao vecina ovdje, na forumu, pa da moze iste sekunde provaliti da je rijec o dupljaku, ali, brate, 95% ovih replika ne da je loooooose i dno dna, i po izradi i po dodatim detaljima, nego ne vjerujem da bi prosi ni kao one dzabalesku igracke sto ih uguraju u kakao ili cokolino.
Kad vidim onaj jeftini, futavi kineski otvoreni most na balansu, tacno mi se povraca.
Он сказал: "Поехали!"
arch ti si legenda.jesi ga opiso svaka cast.
Upravo tako, Vladane. Nogama uradjeno... i to s dvije lijeve.
Ali dzaba. Mnogi i dalje ne vide nista cudno u tome sto se npr. jedan (ustvari, po pravilu - i jedini) Breitlingov otvoreni tourbillon, koji, inace, kosta stotinu i ko zna koliko hiljada Eura, odjednom pojavio na nekoj lijevoj stranici, te ga prodavac - koji, pored ovog "originalnog Breitlinga", u isto vrijeme prodaje i cehoslovacki mikser; zenski kais od skaja, koristen; bure za kiseljenje kupusa, koristeno - cijeni 120 Eura.
Он сказал: "Поехали!"
posalji link do tog prodavca, zainteresovan sam za bure, a brajtling cu preskocim, ima komsha bolje verzije sa AAA oznakom na ciferu
Dono ujak iz Švicarske.
Ja sam skoro popušio maru od nekog đankija kod frenda u zalagaonici. Donio čovjek u najboljoj namjeri JLC turbiljon e ne bi li ga prodao. Koji btw je tzv "fiver" ili najniža klasa fejka od 5$.
I ne radi. Kad sam mu objasnio da to može samo u smeće baciti ovaj prolupao,da mu ja namjerno neću reći da je to original i da to vrijedi i da ima papire za njega i kutiju i potvrdu od urara ali da mu stric nije poslao,pa počeo lupati po stolu,prijetiti....šou.
Enivej,dokraja su ga momci ljubazno zamolili da izađe van i da se više nikada ne pojavljuje ili će mu ljubazno polomiti obje noge.
gruße,Senad
Dobar daaaan. Evo imam jedan sat koji suprug planira kupiti pa me interesira je li original ili ne. Sat je polovan i kao sto se vidi u malo losijem stanju...
Sat Breitling CHRONOGRPHE - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Kiseljak - OLX.ba
Bookmarks sajtovi