..slikati po danu, vani i ako je moguce sa sto vise detalja....ovako je tesko reci.
..slikati po danu, vani i ako je moguce sa sto vise detalja....ovako je tesko reci.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Nemanja321 dobro došao na forum.
Sat je kopija i to se vidi i na ovakvim fotkama. Za kopije se ne daju procene.
Trzisna cijena je 0 dinara.
Izadji van,fino macolu u ruku I opleti. Baci ga na dno vrece za smece. Optereti kamenjem. Baci u neku rijeku ili jezero.
Sat nema trzisne cijene jer je kopija,tj.ilegalno ga je posjedovati ili prodavati. Nemoj se sramotiti. Ekipa koja ih prodaje je povezana direktno ili posredno sa trgovinom narkotika,traffickingom,ukradenim automobilima I manjim lokalnim ratovima.
Isto si morao pitati jel original desetka dopa I kolka je cijena ili kako prodati ukraden Golf.
sent from my LV using Gucci
Poslednja ispravka: sin.er (25.10.2016. u 16:19)
Pardon. Reciklazno dvoriste. Mozda dobijes par dinara za 100 grama kineskog celika...ako je uopce celik.
sent from my LV using Gucci
valjo bi mi taj panerai da potkocim nogar od stola da se ne klati kad se naslonim..
No hard feelings al kopije ne vrede nicemu i ko zna od kakvih materijala su ih kinezi pravili, mogu da budu i kancerogeni, radioaktivni i tako dalje a i truba je nositi djubre na ruci, iz avijona se vidi da ga kinez sklepao u garazi nabrzaka.
Kad smo vec kod replika, sve sam mogo da verujem al da su poceli da kopiraju i Casio satove od 4-5000 dinara e to vala nisam!
Siguran sam 100% . Kao što rekoh za kopije se ne daju procene. Međutim, taj sat i takav kakav je ima jednu dobru stvar a to je mehanizam. Mehanizam nije kopija i koliko vidim u pitanju je najverovatnije Miyota 8215. To je odličan i dugovečan mehanizam i bilo bi šteta baciti ga, bez obzira što je nagrđen sa tim Panerai natpisom. Dakle, sačuvaj mehanizam.
Bookmarks sajtovi